Nädalavahetusel Pärnut külastanud beatbox’i artist Dub Fx on mees, keda inspireerib teiste artistide looming ja kes eelistab tänavaid kontserdilavadele. Reedel nii kontserdimajas kui Beach Clubis üles astunud Benjamin Standford, esinejanimega Dub Fx jäi Pärnus esinemisega enda sõnul rahule, nautides nii kontserti kui õhtust klubiüritust.

„On mõni laul, mida ma iial klubides ei esita, sest need ei läheks lihtsalt rahvale peale, aga kontserdimajas sain rahvale esitada lugusid, mis on aeglased ja intiimsed,” rääkis Standford. „Teen klubides palju vabastiili ja Beach Clubis sain enamiku oma lugudest vabastiilis esitada. Kontserdimaja ja Beach Club olid minu jaoks head eri põhjustel.” Pärnu publikut kiitis muusik taevani. „Beach Clubis oli palju rahvast, inimesed tegid palju häält ja seal oli tunda tugevat energialainet, mida ma nii väga esinemise juures armastan,” lausus ta. „See oli suurepärane, sest näiteks Inglismaal ja Austraalias ei saa ma publikult sellist reaktsiooni. Inglismaal rahvas lihtsalt naudib, aga Austraalias vaadatakse mind vahel kui imelikku.”

Pärnus menukaks osutunud laulja lubab järgmisel suvel Eestise tagasi tulla. „Meil pole veel kindlad plaanid paigas, aga kavatseme järgmisel suvel uue tuuri teha ja siis tuleme kindlasti Pärnussegi,” kinnitas ta. Laulja rääkis, et üks ilusamaid asju muusika juures on see, et ta saab seda iga kord ise moodi teha. „Suudan teha hullumeelseid remikse, mis on meloodialt täiesti erinevad sellest, mis mu albumil kõlab,” ütles ta. „Tüdineksin, kui peaksin sama lugu iga kord ühtemoodi esitama.”

Päevas vähemalt kümme esinemiskutset saav Standford esineb oma elukaaslase Flower Fairyga nii kontsedisaalides kui tänavatel. „Tänavatel esinemine on lõõgastavam, sest saame tänaval teha, mida iganes tahame, ja sellest ei tüdine iial,” rääkis artist. „Kontsertidel peame saama inimesed tantsima ja kaasa elama ning see on midagi muud. Kuigi laval esinemine on suurepärane, võib sellest tüdineda.”

Lauljapaaril on mõnes riigis kindlad kohad tänavatel, kus inimestele esineda. „Turistirohked kohad on parimad, kus esineda, aga need pole parimad kohad, kus elada,” ütles ta. „Amsterdam näiteks on suurepärane koht, mida nautida ja kus teenib head raha, aga see on kallis linn ja seal on palju muud jama, mis käibki tegelikult selliste kohtadega kaasas.” Laulja lisas, et mõnes vaeses riigis või linnas näiteks teenib tänavatel esinedes ainult nii palju, et ära elada ja endale toitu osta, aga vaja on osta ka näiteks kütust, et üldse linnast linna liikuda. „Tegelikult oleneb see sellest, kui kõvasti tahame töötada,” märkis ta.