Paljud Hollywoodi staarid nagu näiteks Madonna ja Demi Moore kasutavad hapnikuhooldust ja võlgnevad sellele oma terve ja särava jume. Tegemist on oxynergy hapnikuraviga, mille käigus viiakse puhta hapniku looduslikke aktiivosakesi sügavatesse nahakihtidesse.

Hapnikuravi on võimalik teha nii näole kui ka kehale ja see annab häid tulemusi kõikide nahatüüpide puhul.  Ravi taastab kollageeni koed, soodustab kollageeni sünteesi ning parandab naha mikrotsirkulatsiooni.  Peale seda luksuslikku hooldust võib minna mõnele tähtsale üritusele, kuna tulemused on näha kohe peale hooldust ning nahal puudub punetus.

Hapnikuravi kasutatakse:

· Kortsude  hooldusel
· Akne/ebapuhta naha ravis
· Päikesest kahjustatud naha ja erinevate armide ravis
· Pigmendilaikude ravis
· Kahvatu jume hooldusel

See sobib nii vanale kui ka noorele nahale, kuivale kui ka rasusele nahale, sest kõikidele nahatüüpidele on olemas erinevad preparaadid.  Eriti hästi mõjub see hooldus kuurina. Intensiivkuuri tuleks teha 1-2 kuu jooksul, nädalas 1-4 korda, et näha parimaid tulemusi.

Hooldus kestab umbes tund aega ning on tõeliselt lõõgastav, võib juhtuda, et klient isegi uinub.

Hoolduse alguses nahk puhastatakse puhastuspiima ja puhastustoonikuga. Vastavalt soovile nahka mikrolihvitakse looduslike teemantidega. See puhastab, värskendab nahka ning sobib põletike alandamiseks, pooride puhastamiseks, kortsude silumiseks ning naha vananemise pidurdamiseks.  Peale mikrolihvimist on võimalik teha ultraheli mikromassaazi. Seejärel rikastatakse nahka Oxynergy Atomizer’i seadmega, mis toodab minutis 6 liitrit puhast hapnikku. See võib nahka väga õrnalt torkida, kuid on siiski valutu. Seejärel kantakse näole niisutav mask ning lõpetuseks kreemitatakse ja masseeritakse nahka sügavniisutava kreemiga.

Peale hooldust on naha pehmus silmaga nähtav ja käega tuntav, nahk on tõesti väga sile ning pehme. Sellel õhtul pole soovitav sauna minna, sest saun vähendab hoolduse mõju. Mina käisin hooldust tegemas Tartus Iluhoovis ja jäin tulemusega väga rahule.