Just praegu viibib Jennifer Aniston uue romantilise komöödiafilmi The Bastard võtetel. Näitleja graafik on olnud tihe ja tööpäevad pikad ning selle kõige tulemusel varises näitleja kokku, teatab entertainmentwise.com. Aniston karjus, et vajab pausi ja et tal käib pea ringi.

“Tavaliselt on ta nii rahulik. Ta tormas oma trailerisse, et end koguda, kuid kaotas tasakaalu ja kukkus peaaegu põlvili,” ütleb üks allikas ajalehele. “Sündmus vapustas teda. See oli signaaliks, et ta peab tempot maha võtma,” jätkab sama allikas. Sõprade arvates on Jennifer halvas füüsilises vormis.

Milles on aga tegelik põhjus? “Jennifer elab seda üle, et on juba 40aastane ning täiesti üksik,” sõnab üks ta sõpradest, “Tema armuelu muudab ta unetuks ja tekitab stressi. Jen on kaevelnud sõpradele, et tunneb justkui jookseks ta lõputul jooksurajal ning et tal puudub sotsiaalne elu.”

Varasemates intervjuudes on Jennifer öelnud, et ta ei saa üle oma ex-abikaasast Brad Pittist, kes viimastel andmetel plaanib pulmi Angelina Joliega, kellega koos kasvatab kuut last.