Pühapäeval kell 20.35 kutsub Kanal 2 televaatajaid osa saama suurejoonelisest valimispeost “Öö valitutega”. Maratonlik otsesaade vahendab operatiivselt valimistulemusi, pakub emotsioone, kommentaare, reportaaz(e ja eksperimente, samuti on kaamerad kohal erakondade peopaikades. Saadet juhivad Olaf Suuder, Tuuli Roosma ja Hannes Võrno.

Otsestuudiost astuvad läbi paljud tipp-poliitikud, nende seas erakondade esimehed ja Tallinna linnapea-kandidaadid, aga ka muidu tuntud ja sõnakad arvamusliidrid. Näiteks on kohal Indrek Tarand, Mart Juur, Viktoria Ladõnskaja, Rein Kilk, Marek Reinaas jpt. Õhtule lisavad vürtsi üllatuskülalised ja operatiivseid valimistulemusi analüüsivad juhtivad eksperdid ja sotsioloogid.

Valimiste-öö reportaaz(id viivad meid igasse Eesti nurka ja kaugemalegi – näiteks Inglismaale. Lisaks kiigatakse parteide peopaikadesse Tallinnas, Tartus, Rakveres ja mujalgi, tehakse ootamatuid valimisteemalisi eksperimente ja varuks on ka tõelisi üllatusi.

Meeleolu aitavad hoida muusikalised etteasted – lavale astuvad armastatud artistid, kes on end sidunud ühe või teise erakonnaga, näiteks sotsiaaldemokraat Hardi Volmer. Stuudios elab õhtu draamadele ja triumfidele kaasa rohkearvuline publik, mis koosneb omadele pöialt hoidvatest noorparteilastest.

“Öö valitutega” on eetris Kanal 2s pühapäeval kell 20.35.