Janne Saar (26) meenutab, kuidas ta mõni aasta tagasi koos Carola Madisega Playboy skandaalse omaniku Hugh Hefneri kodus Playboy häärberis (The Playboy Mansion) pidutsemas käis. Sealsed peod on kaunitari sõnul sama kurikuulsad kui Hefner ise, vahendab Õhtuleht Sky Plus intervjuud.

“Päris kohutav,” ütleb Janne otse. Tüüpiline ettekujutus sealsetest pidudest on, et jänkukostüümides ja -kõrvakestega neiud hüppavad ringi ja üritavad rahamehi võluda. Janne kinnitab, et täpselt nii ongi. “Mina ja Carola olime vist kõige rohkem riides. Kusjuures saime rohkem tähelepanu kui paljad tüdrukud.” Ta räägib, et alkoholi voolab ojadena ja loomulikult on see tasuta. “Enne joodetakse neiud baaris purju…” Mingeid avalikke orgiaid tema sõnul siiski ei toimu, ent tundus küll, et paljud rahajõmmid eraldusid nii mõnegi neiuga.

Janne ja Carola said peole kutse, sest Carola oli kunagi eestikeelse Playboy esikaanel. Kel tutvusi pole, peab saatma oma pildi ja tutvustuse. Hiljem korjatakse sobilikud (loe: ilusad) neiud bussi peale ja viiakse uhkesse peopaika. Janne uuesti rikaste ja ilusate peole ei kibele: “Ei viitsi rohkem.”

Vaata lisaks suurt galeriid ja Carola Madise poolt eksklusiivselt Ohmygossip.ee’le kirjutatud blogi Playboy mansioni peost!