OHMYGOSSIP — Soome glamuuritar Johanna Tukiainen üllatab taas, ent nüüd muretseb tema mentaalse tervise pärast juba pool Soomet. Naine, kes on viimasel ajal tihe külaline politseis andis nädalavahetusel Lahtis kontserdi, kus jõudis end paljastada, piljardilauale kukkuda ning purupurjus peaga lauluviisi joristada.

YouTubei’s on aga Johanna Tukiainen (Soomes tuntud ka Tuksu nime all) nr.1 Soome kuulsus, valguskiirusel on tema video kogunud üle 100000 vaatamise ning tema skandaalseid esinemispilte on jaganud tuhanded inimesed. Soome tuuril olev Johanna näib ise aga kui rahu ise — mida skandaalsem, seda kuulsam, vaadatum ning ka nõutum — mida nõutum, seda rikkam.

Lahti restoran Renkomäki pole vist eal nii kõvasti meediapinda saanud. 23-minuti pikkune traagiline video on lahvatanud üle Soomelise skandaali ning Tukiaineni lähedal seisvad isikud on Johanna tervise pärast siiralt mures. 

Ohmygossip’iga võttis ühendust ka Johanna Tukiaineni endine manager Tuija Järvinen, kes soovib kogu südamest oma endist artisti aidata. “Johanna elu veereb väga kiirelt allamäge. Ta on alkoholiga pahuksis mu meelest,” räägib Johanna endine manager Tuija Järvinen Ohmygossip.ee’le ning lisab murelikult: “Ta vajab abi aga ta ei lase ennast aidata. Tahaksin väga teda aidata,” räägib Järvinen ning paljastab ka, et Johanna tihe pidutsemine viis viimase piirini ka tema isa, kes ta mõne nädala eest Jolla kodust välja viskas ning võtmed ära võttis.

johanna kontsert2

johanna kontsert1

johanna kontsert
“Kui ma Lahtis filmitud Johanna videot nägin hakkasin nutma. Tema endise produtsendina on mul seda eriti raske vaadata, kui madalale ta on vajunud. Ma palvetan tema eest igal õhtul, ma loodan, et ta vabaneb alkoholist ja tablettidest,” räägib Järvinen Ohmygossip.ee’le.