Saatest “Eesti otsib superstaari” tuule tiibadesse saanud noor muusik Rivo Kingi üritab nüüd, pärast mitut aastat, uuesti areenile naasta. Kuid seekord mitte laulja, vaid muusikaprodutsendi ja DJna, artistinimega Gash Mo.

Vaatamata oma rokilikule imidžile on mees leidnud oma kutsumuse hoopis elektroonilise muusika vallas. “Paari aasta eest hakkas mu venna ja sõprade bänd Bedwetters oma albumimaterjali kokku panema ning nad palusid selle juures minu abi. Esimene läbimurre oli nende debüütsingel “Dramatic Letter To Conscience”, mis tuli mul umbes 15 minutiga,” räägib Rivo.

Ka edaspidi tegi Rivo Bedwettersi teistele lugudele elektroonilisi taustasid ning see huvi sööbis temas üha enam ja enam. “Hiljem otsustasin ma oma muusikat tegema hakata. Electro house’i-hullus tabas ka mind ning just selles stiilis hakkasingi oma rütme ja helisi kombineerima. Olles nüüd umbes aasta aega seda muusikat teinud ning olles selle juures tohutult edasi arenenud, tunnen, et olen valmis oma toodanguga avalikkuse ette tulema,” leiab Rivo.

“Kuna mu saund on üsna mitte-eestilik, siis panustan ma enamasti välismaale,” põrutab ta. “Kindlasti tuleb eelkõige Eestis ennast tõestada, kuid selle muusikaga siin kuskile jõuda pole eriti võimalik. See-eest välismaal läheb electro house nagu soe sai.”

 

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehtest