Playboy modell Louise Glover pidi eile kohtus selgitusi andma, sest teda süüdistatakse ööklubi tualettruumis teise naise peksmises. 23aastane Maxine Hardcastle väidab, et Playboy modell Louise Glover (26) rebis talt kaks aastat tagasi ööklubis juukseid peast ja lõi nina puruks, kirjutab The Sun ja vahendab Publik.

Louise läks Maxine’ile kallale väidetavalt selle pärast, et noor naine flirtis modelli abikaasaga. Eilsel kohtuistungil Inglismaal kirjeldas ohver raevukat vahejuhtumit nii: “Ta virutas mulle näkku. Kukkusin maha, ta rebis mind juustest üles ja lõi uuesti.” “Verd oli kõikjal,” jätkas naine. “Ta üritas mu pead WC-potti suruda. Mul õnnestus lahkuda, kõik karjusid.”

Maxine’i sõnul kaotas ta kakluses peaaegu kõik juuksed. “Mu nina oli teiselpool nägu. Ma oleks nagu pudeli ketšupiga üle valatud.” Naine lisas, et pärast arvete klaarimist oli tal osa peast lausa kiilas. Glover sõnas, et käitus nii vaid enesekaitseks ning eitab füüsiliste vigastuste põhjustamist. Vandekohus saadeti õiguslike probleemide tõttu laiali ning istung lükati kaks kuud edasi.