Kriss Sooniku pesubränd valiti Suurbritannia mainekasse CoolBrands nimekirja, mis koondab kõige lahedamate brändide  loetelu aastaks 2013/14, vahendab Mood.

CoolBrands kujutab endast Suurbritannia kõige ihaldatumate brändide nimekirja, mis koondatakse igal aastal luksuslikku raamatusse ja millele lisaks ilmub ajalehe “The Observer” eriväljaanne. Kõiki brände tutvustatakse ka kodulehel www.coolbrands.uk.com.

“Kui oma äriga alustasin oli mu üks eesmärkidest luua midagi, mis oleks CoolBrands vääriline,” räägib Kriss ise. “Loomulikult ei pidanud ma seda realistlikuks, kuid unistama peab. Ja suurelt! Enne oma brändi alustamist töötasin kahes mainekas pesufirmas Agent Provocateur ja Madame V ning mõlemad need firmad valiti CoolBrands nimekirja. Ma nägin, mida see neile tähendas ning kui oluline see saavutus oli. See, et täna peaaegu 5 aastat hiljem mulle selline au naeratas, on muidugi täiesti enneolematu…”

CoolBrands nimekirja ei saa ise kandideerida, brändid valitakse sinna ekspertidest zhürii ja 3000 Suurbritannia tarbija poolt. Muuhulgas kuuluvad CoolBrands nimekirja sellised maailmakuulsad brändid nagu Mercedes Benz, Skype, Prada, Stella McCartney, kuid samuti nimed, kes täna veel ei ole maailmakuulsad, aga kelle suhtes hinnatakse väga suurt potentsiaali selleks saada (Lascivious, Illamasqua etc).