“Õnneks mul veel otsest tarvidust end vormis hoida ei ole. Kuid ma olen tegelenud 10 aastat Nõmme spordiklubis kergejõustikuga ja kuna mulle väga meeldib kergelt sportlik kehaehitus, siis üritan seda regulaarsete treeningutega ka praegu hoida. Kuna mul on viimasel ajal väga tihe päevagraafik, siis nädalas trenni jõuan vähem, kui tegelikult sooviksin. Kuid kui trenni ei jõua, siis käin vabal hetkel ise jooksmas,” räägib miss Breth Tootsi Kroonikale.

Igapäevast meikimisrutiini Brethil pole – kui jõuab siis meigib, kui ei jõua, siis ei meigi. “Tihti olen ilma meigita, kuid kui õigel ajal üles saan, siis kasutan näonaha ühtlustamiseks heledat peitepulka silmalaule ja silma alla, toonitan pisut kulme ja mõnikord ka põski.” Ka ei pea tüdruk ennast suureks iluprotseduuride tegijaks. “Ma ei ole eriline iluprotsetuuride praktiseerija. Kuid mõne aja tagant lasen keemiliselt kulmi ja ripsmeid värvida.”

Aga mida arvab Breth eestlastest – kas ta peab eestlasi ülbeks? “Kindlasti mitte ei saaks üldistada. Inimesed on nii erinevad, osad ülbemad, teised mitte ja seda igas riigis. Kuid mõningal määral on omane ehk palju kõneainet tekitanud “külmus”. Eestlaste üldpilt ilma inimesi tundmata võib ehk tunduda tõesti pisut “külm”, mis tegelikult ei pruugi sisimas üldse nii olla. Tingitud võib see olla ka meie külmast kliimast, mistõttu inimesed võivad olla tusased ning teistele inimestele tunduda kui endassetõmbunud ja passiivsed. Kuid tegelikult on see täiesti individuaalne. Osade inimeste puhul võib see ka paika pidada, kuid siiski ei iseloomustaks ma eestlasi sõnaga “külmad “. Eesti inimene on võib-olla pigem tihti kriitiline ning mõtleb liiga palju oma igapäeva probleemidele ja ei oska väärtustada asju, mis tal olemas on.”