“Värvid mõjutavad meeleolu ja nende energiat teades saab seda positiivselt ära kasutada. On garanteeritud, et kehva tujuga hommikul võib rõivastuse särtsakas toon meeleolu märgatavalt paremaks muuta. Samas võivad erinevatel eluperioodidel lemmikuks olla täiesti erinevad värvid. Sel suvel näiteks kandsin rõõmuga palju kollast, mille vastu pole mul kunagi varem sümpaatiat olnud, vastupidi – see toon on mind enne lausa häirinud,” räägib alati särva ja heatujuline Annely Adermann Ohmygossip.ee’le.

Annely Adermann, kuidas möödusid teil suvekuud, mida põnevat tegite?
Suvi oli väga värviline, täpselt selline nagu ennustas esimene liblikas, keda kevadel nägin. Kui siiski täpsemalt meenutada, oli palju suhtlemist, kultuuriüritusi ja üle pika aja mõnusaid hetki ammu ootele seatud heade raamatute lugemiseks. Ja muidugi päike koos kodulinn Pärnu elevantide-rannaga!

Kas käisite ka Robbie Williamsi kontserdil Tallinna Lauluväljakul ning kui käisite, siis millise mulje see kontsert teile jättis?
Mina Robbie Williamsi kontserdil ei käinud ja seda lihtsal põhjusel – ma pole tema tulihingeline austaja. Pool tundi enne kontserti küll mõtlesin, et ehk siiski astuks läbi ja teeks nagu paljud tuttavad väitsid end tegevat – et lähevad vaid lavashow´d vaatama. Siis aga mõtlesin, et oleks tõesti tobe lihtsalt moe pärast massidega kaasa joosta ja loobusin. Kuulsin, et kontsert oli fännide jaoks super ja seega vaimustas just neid, kellele see suunatud oli.

Kas teil on ka lemmikvärv olemas ning kas te riietate end vastavalt sellele?
Minu lemmikvärvid on türkiissinine ja veinipunane. Kui väljenduda luulelisemalt, siis on tunda lausa tõmmet minu ja nende toonide vahel. Näiteks türkiis sobib toredal moel ka mu punaste juustega ning seepärast on mul tõesti mitmeid selles toonis aksessuaare ja rõivaid. Veinipunane – näiteks sametkleit – rõhutab aga naiselikkust, sensuaalsust ja tekitab minus eriliselt suursuguse tunde. Värvid mõjutavad meeleolu ja nende energiat teades saab seda positiivselt ära kasutada. On garanteeritud, et kehva tujuga hommikul võib rõivastuse särtsakas toon meeleolu märgatavalt paremaks muuta. Samas võivad erinevatel eluperioodidel lemmikuks olla täiesti erinevad värvid. Sel suvel näiteks kandsin rõõmuga palju kollast, mille vastu pole mul kunagi varem sümpaatiat olnud, vastupidi – see toon on mind enne lausa häirinud.

Milline on teie lemmiktoit suvel ning ehk on teil anda ka mõni hea toiduretsept?

Suvised söögid on ikka kergemad ja eelistan erinevaid salateid või grillköögivilju. Augustis olen õunafänn ja pugin neid mõnuga. Kui väljas söömas käia, siis tooksin viimase aja lemmikuna välja sushikohtades pakutava Goma Wakame salati. Isiklikest retseptidest oleks pakkuda üks mu vana lemmik – küpsetatud juustusegu, mis on kõigile oivaliselt maitsenud ja mida on eriti mõnus süüa pehme saia või rukkileiva kattena ahjusoojalt. Kokku tuleb segada üks pakk riivitud Forte Special juustu, 2 pakki riivitud mozzarellat, 2 pressitud küüslauguküünt, 1 purk Hellmanns Original majoneesi ja kaks karpi merikapsast. Kogu see segu lükata ahju ja küpsetada, kuni muutub ühtlaseks massiks, millel pealispind kisub kuldpruuniks. Siis viia koos ahjuvormiga näiteks terrassile kaetud lauale, kust seda igaüks lusikaga saiale saab venitada. Väga hõrk ja toitev eelroog, mida võib hellitlevalt nimetada kuldseks juustumöksiks.

Peagi on algamas telekanalites sügis-talvine hooaeg, mida uut ja põnevat pakub TV3 oma vaatajatele uuel algaval telehooajal?

Sügise oodatuim teleshow on kahtlemata „Su nägu kõlab tuttavalt“, mis alustab TV3s pühapäeval, 6.oktoobril. Tänavused kaheksa staari on valmis vaatajaid heategevuse nimel suurepäraste paroodianumbritega üllatama ja seda nad väga edukalt ka teevad. Lisaks on täiesti uuena 20.septembril eetrisse jõudmas „Me armastame Eestit“ – ülilahe ja hoogne stuudioshow, kus Inese juhtimisel asuvad kaks kuulsuste võistkonda Mihkel Raua ja Peeter Oja taktikepi all meie kodumaa tundmises võistlema. Juba on soojalt vastu võetud ka esmaspäevane Peeter Võsa autorisaade „Võimalik vaid Eestimaal“, neljapäevane „Kodumäng“ ning kolmapäevane „Appi tuleb selgeltnägija“ Urmas Eero Liivi juhtimisel. 12. septembril alustab uut hooaeg ülipopp „Kättemaksukontor“ uue peategelasega ning 16.septembril stardib värske hooajaga „Ment“. Uute osadega üllatab peagi ka „Kerge elu“. Jätkuvad veel „Võimalik vaid Venemaal“, „Suletud uste taga“, „Kolmeraudne“, hilissügisel „Sind otsides“.

Kas “Seitsmesed uudised” jäävad ka sügisel tunni pikkuseks?
Jah, alates 2.septembrist on „Seitsmesed uudised“ suvesadamast taas siseruumidesse kolinud ja jätkavad tunnisena. Reportereid on üle Eesti ning kõik olulisemad sündmused saavad kiirelt kajastatud. Ühtlasi jätkuvad uudiste erirubriigid – Sirje Eesmaa elustiilinurk, Kristiina Heinmetsa moeminutid, Sven Soiveri pühapäevased poliitikute debatid, Mart Sanderi antiigiraport, iganädalane hinnavõrdluse lugu, Marek Lindmaa eksperimendid ning tagasi on ka minu enda juhitud „Asjatundjad“, kus lapsed arutlevad maailma asjade üle ning millega on seotud põnevad uuendused. Täiesti uus on projekt „Kutsu Timmer külla!“, kus Eesti inimesed saavad oma põnevat elu-olu ja värvikaid sündmusi ka teistele tutvustada, kutsudes Kirsti Timmeri ja võttegrupi endale külla: uudised@tv3.ee Ja veel – kohe jõuab piduliku lõpuni Marek Lindmaa suvine heategevusprojekt, kus ta ujus erinevatele Eesti saartele, et iga läbitud kilomeeter saaks toetajate abiga rahalise katte, millega panna õlg alla Laste- ja Noorte Kriisiprogrammi leinatoetuslaagrite korraldamisele.

Kas uuel algaval telehooajal on ka midagi päris uut ja põnevat, millele sooviksite eriliselt tähelepanu juhtida?

Eraldi tähelepanu võiks juhtida TV3 filmivalikule, kus on olulisel kohal ka kaks Eesti filmi: „Deemonid“ ja „Puhastus“, mida on seni vaid kinolinal esitletud.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Viimasel ajal olen märganud, et varasemast enam pööratakse tähelepanu peredele – küll poseerivad õnnelikud emad beebidega ajakirjades, küll võtavad teles sõna tublid pereisad, siis esitletakse vanavanemaid, kelle silmasära inspireerib. See kõik teeb rõõmu, sest pelgalt edukuse ja seksikuse mullides kaugele ei hõlju, samas kui kodu ja lähedaste armastus annab jõudu igavesti.