OHMYGOSSIP — Algamas on uus moeürituste sari, mis pakub võimaluse meie tuntud disaineritele kui ka noortele Eesti moeloojatele. Meie kallitele Eesti inimestele toob see lähemale Eesti disainerite kätetöö.

Kui senini on olnud juba tuntud disainerite ning noorte andekate disainerite looming kättesaadav vaid mõnest üksikust poest siis nüüd on see muutumas.

Eesti disainerite pood KEEP loob uue igakuise moeürituste sarja, kus igal kuul toimub ühe rõivanumbri müük. Üritus saab avapaugu 12.oktoobril Telliskivi Loomelinnaku mustas saalis. Sellel päeval on kõik müügisolevad tooted suuruses 38. Ürituse avapäeval toovad  moelaadal oma tooted välja Tiina Talumees, Kirill Safonov, Jaana Varkki, Kairi Vildersson, Norrison ning mitmed teised disainerid.

Üritus kestab kuus tundi, mille hulgas toimub ka Zenja Fokin’i juhtimisel TV3-me “Naistesaate” muutumismäng, mille eel- ning järel toimuvad moeshow’d. Lisaks sellele loositakse üritusel välja ka palju auhindu, esinevad üllatusmuusikud ning pakutakse kihisevaid jooke. Eesti avaliku elu tegelased muljetavad moest ning trendidest.

See on võimalus kõigile noortele moeloojatele tuua tuntud disainerite kõrvale müüki ka oma kätetöö ning teha see nö nähtavaks. Seega, kui oled noor disainer — haara sellest võimalusest kinni ning täida oma unistusi!

Üritus on kohustuslik igale moehuvilisele!

Ürituse täpne ajakava avalikustatakse 23. septembril.