Muusikalitäht ja lauljatar Hanna-Liina Võsa (28), kelle suhe jänkist Jesse Easley´ga mullu liiva jooksis, naudib täna õndsaid hetki uue noorsandi seltsis. Mees Hanna-Liina kõrval on muusik, basskitarrist Marti Tärn (26).

Kaks aastat tagasi ühel õhtul, seljataga niigi närune päev, lõi toona New Yorgis elav ja töötav Hanna-Liina lahti oma meili-postkasti. Ja kuvarilt kumas talle vastu uskumatu kiri – tema poiss-sõber ja elukaaslane Jesse Easley, kes parasjagu viibis teises osariigis õpingutel, oli elektrooniliste ridade vahendusel nende suhtele jõuliselt joone alla tõmmanud…

“Kõige hullem oligi see, et suhtes ei olnud midagi halvasti. Kõik oli superhästi!” pihtis Hanna-Liina aasta alguses Kroonika veergudel. “Mina tunnen, et mida minusugune naine siin ilmas üksinda ära teeb?! Võin mõelda küll, et olen pürgija ja jõuline, aga naine peab olema armunud! See teeb naise palju tegusamaks ja jõulisemaks. Minu jaoks on see nagu veri!» pahvatas Jäära tähtkujus sündinud kaunitar. “Ma ei oska ollagi, kui ma ei tohi olla armunud. Selles peitub unistus ja lootus, armastuse pealt teeb palju ära!”

Hanna-Liina ütles sedagi, et talle on peamine, et mehega oleks koos tore. Läinud nädalal veetiski Hanna-Liina särasilmsena ühel plaadiesitlusel aega Martiga. “Ta on minu kaaslane,” ei teinud Hanna-Liina saladust sellest, mis neid Marti Tärniga seob.