Juba lapsepõlves lauljakarjäärist unistanud ja selle nimel aastaid pingutanud Anna Šurotškina e. “Njuša”  võib lõpuks kergendust tunda: temast on saanud Venemaa lavade säravaim täht ja kadestamisväärseim pruut.

Komsomolskaja Pravda lugejad hääletasid tantsumuusikaartist Njuša ehk Anna Šurotškina (23) kauneimaks preiliks, keda soovitakse naiseks võtta. Laskovõi Mai endise solisti tütar Njuša vihkab, kui räägitakse, et ta sai tuntuks tänu oma kuulsale isale.  Juba 14aastaselt osales Njuša Vene tõsieluprojekti “Tähevabrik 5” proovides, kus laulja Alla Pugatšova talle ütles: “Tütarlaps, sinul on kõik alles ees. Siin on inimesed, kelle jaoks on see viimane võimalus endast teada anda.” Lauljatar rassib tööd teha kontserdilavadel ja higistab kauni figuuri nimel jõusaalis – tal ei jätku eraeluks isegi aega.

Pealegi saadab preilit igal pool tema range mänedžer Denis Orlov. Piltilusat Njušat, kes on kindel, et tema edu taga ei ole keegi muu kui ta ise, võib kohata Jaapani restoranides Moskva nooblil Arbati tänaval. Ajaleht hoiatab, et igaühel ei tasu tähte tülitada: teda saadavad kohusetundlikud musklis turvamehed.