OHMYGOSSIP — Täna alustava TV3 uue kodumaise müstikasarja “Appi tuleb selgeltnägija” avaosas rulluvad lahti uskumatud sündmused Viljandimaa kummitusmajas, kus ehmatusest ei pääsenud ka operaator.

Sarja avaosas asuvad selgeltnägijad Ilona Kaldre ja Aljona Orlova uurima Suure-Jaani lähedal Epras vanasse külakoolimajja rajatud elumaja, kus aastaid on väga tugevalt kummitanud. Seletamatute jõududega seisab kummitusmajas silmitsi ka sarja operaator Veiko, kes viibis sündmuspaigal ihuüksi terve öö.

Veiko oli filmima minnes paranormaalsete nähtuste suhtes skeptiliselt häälestatud, kuid kohapeal toimuv pani mehe mõtlema.

“Mida enam aeg öö poole liikus, seda raskemaks ja rusuvamaks muutus majas olemine. Pärast südaööd kuulsin samme ümber maja liikumas, töötava kaameraga õue minnes ei näinud ma aga kedagi. Sammudele järgnesid peagi ka koputused akendele. Varahommikuks tundsin “musta udu” õlgadele laskuvat,” kirjeldab Veiko, märkides, et päikesetõusul majast lahkudes tundis ta väga suurt kergendust.