Levandite noorim poeg Arlet hakkab õppima Vanalinna Hariduskolleegiumis. “Mul ei olnud mõtet midagi muud avastada, kuna see kool on lihtsalt nii hea,” kommenteerib Eesti Populaarseim Persoon 2012 ja kolme poja ema Anna Õhtulehele ning lisab, et samas koolis on käinud ka tema vanemad pojad Armand ja Anders.

“VHK oli kindel valik – ta käis seal eelkoolis ja läbi katsete sai ka sisse. Me mujale ei proovinudki.” Levandi tunnistab, et koolikatseteks erilisi ettevalmistusi ei tehtud. “Aga ses mõttes valmistusin ma juba sellest hetkest, kui Arlet sündis,” naerab Anna. “Tähti oskas ta juba kolmeselt ja mõlemas keeles lugeda neljaselt – nii et ta oli koolikatseteks hästi ette valmistatud. Aga mitte nii, et me nüüd ainult õppisimegi katseteks.”

Kuid kas poisiga lähevad samasse kooli ka tema lasteaiakaaslased või sõbrad? “Ei, sinna kooli ei saanud keegi tema lasteaiakaaslastest sisse. Aga juhtus nii, et meie naabripoiss sattus VHKsse, ainult et paralleelklassi. Teda ta tunneb, kuid muidu tulevad jah uued klassivennad ning sõbrakesed.”