Kaunis kõhutantsija Ines Karu tähistas enda loodud kõhutantsutrupi TürküBel viiendat juubelit ööklubis Astoria Palace. Selleks puhuks tuli ettevõtlik noor naine välja spetsiaalselt sünnipäevaks ettevalmistatud tantsukavaga. Inest olid tantsutrupi sünnipäeval õnnitlemas pere, sõbrad ja koostööpartnerid, räägib Ines Trend24-le.

“Viis aastat on olnud seiklusterohke ja põnev. Alustasin üksi, kuid tänaseks tantsib trupis juba kümme tantsijat. Teeme koostööd teiste tantsutruppidega ning ansambliga Kirss ´N´ Garden. Koos oleme esinenud ka ansamblitega Kosmikud ning Georges Lammam Ensamble,” on Ines Karu rahul, et ta loodus tantsutrupp on aastatega aina laiahaardelisem. TürkuBel on silmarõõmu valimistanud lisaks Eesti publikule nii lähinaabritele Lätis kui ka kaugemal Ameerikas ning Egiptuses.

“2007 aastal saavutasime Rahvusvahelisel Idamaise Tantsu Festivalil Tallinnas III koha ning aasta hiljem kutsuti meid Riiga Auraj festivalile galakontserdile esinema. 2008 sügisel korraldasin kõhutantsukonkursi, mille võitjad tantsutruppi vastu võeti,” märgib Ines tantsutrupi olulisemaid verstaposte. Sünnipäevaõhtuks valmistas ta oma tantsijatega ette glamuurse ja tõeliselt pilkupüüdva eriprogrammi. “Ka kostüümid on spetsiaalselt sünnipäevaks õmmelda lastud. Lihtsad ja võluvad,” võttis Ines ka oma “lapsukese” viieaastase juubeli tähistamise ette talle omase põhjalikkusega.  

Ka suvel ei pea põhitööna ema Kaia Karuga lapseootel naistele ja lastele mõeldud brändide Mothercare ka ELC Baltikumi kauplusteketis turundusjuhina töötav Ines tantsimisest puhkust. Suisa vastupidi – ta korraldab augustis Noarootsi poolsaarel, Karude perele kuuluvas Paslepa suveresidentsis toimuvat tantsufestivali “Eksootilised Tantsupäevad 2009“.