“On tohutult palju kohti maailmas, kus ma tahaksin ära käia, aga mul on alati see probleem, et selleks ajaks, kui puhkus kätte jõuab, on mul uue sihtkoha suhtes väike hirm, et mis siis, kui see pole sama hea kui Tai,” kirjutab ajakirja Kroonika peatoimetaja Krista Lensin oma NaisteMaailma blogis.

“Tai on lihtsalt minu maapealne paradiis! Näiteks aasta eest viis mu reis mind imelisele Bali saarele, mis oli küll kultuuri ja arhidektuuri poolest fantastiline paik, aga ma tundsin ka seal (issver nagu tõeline penskar :) ) puudust Tai jumalikust loodusest, köögist ja teenindusest.”

“On olemas väga erinevaid teenindus-stiile. Vahemereäärsetes maades tunned poest lahkudes,  kuidas sind on seljast kratsitud, juustest kisutud ja peaaegu võiks öelda — mentaalselt vägistatud.  Aga Taimaal on kombeks, et võtad poodi astudes jalatsid jalast, näidates sellega asutuse suhtes lugupidamist. Müüa astub selle peale paar sammu tagasi ja jääb nurka ootama kuni sa tõstad pilgu ja vaatad talle otsa. Alles siis tuleb ta küsima, et kas saab mind aidata. Ja sellise elustiili juures nagu mul igapäevaselt on, tahan ma puhkuse ajal hingamisruumi. See on hindamatu ja number üks nõue igale reisile!”