Kanal 2-he ilmatüdruk Marit Mittal on meie tähelepanu köitnud nii teleekraanil kui ka muusikalise poole pealt. Tema suvi on möödunud töiselt ning neiul on suured plaanid teha koostööd räppar Suure Papaga. Siiski leiab Marit aega pühendada ka oma kallimale.

Aasta alguses oli teil käsil uus album, kaugel see praeguseks on?
Töö albumi kallal käib endiselt, aga peab natukene veel kannatust siiski varuma albumi välja tulekuni!

Kuidas on möödunud suvi ja kas on jäänud aega ka eraeluks?
See suvi on olnud minu jaoks ilmselt üks töökamaid, kuid kõige selle kõrvalt pole õnneks pidanud loobuma kvaliteetajast eraelus. Juuni lõpus võtsin aja korraks täielikult maha ning põrutasin Ungarisse puhkusele. Jaanipäeva võtsin vastu hoopiski Tšehhis ühes restoranis, kus ma proovisin esimest korda seakooti ning Tšehhi mahedat õlut. See reis andis mulle tohutult energiat juurde.

Millised tööd ja projektid täidavad praegu teie elu?
Hetkel töötame endiselt minu teise albumi kallal, mida kindlasti varsti juba kuulda saab. Sellega paralleelselt käin ikka Kanal 2 Reporteris armsatele Eesti inimestele ilmateadet ennustamas. Täna algab iga aastane suursündmus EHHF 2013! Seal astun ma üles koos väga andeka Suure Papaga, kellel ilmus äsja debüütalbum ”Grammilinn”.

Kas sügisel on plaanis jätkata Kanal 2-es ilmatüdrukuna?
Kindlasti!

Millised plaanid on algavaks sügiseks ja kas plaanite ka kooli minna?
Sügisel tuleb käimasolevatele asjadele hoogu juurde lisada. Suur Papa läheb tuurile üle Eesti, kuhu ta soovis ka mind kaasata ning hetkel ootan ma seda kõige rohkem, sest sellises muusikastiilis kaasalöömine on minu jaoks täiesti uhiuus kogemus. Kooli ma veel hetkel minna ei plaani.

Kui suurel määral muusika teie elu täidab?
Muusika täidab minu elu igat päeva seega väga suurel määral.

Millal võtate aja eraeluks ja hakkate pesa punuma?
Jään kahjuks vastuse võlgu, sest ma ei tea, millal see aset leiab.

Kas praegusel hetkel on teie süda vaba või hõivatud?
Minu süda on hetkel hõivatud.

Mida soovite algavaks romantiliseks sügiseks Eesti inimestele?

Romantiliseks sügiseks soovin kallitele Eesti inimestele rohkem positiivset energiat ning ellusuhtumist, sest pimedal ajal peame me kõik selle nimel rohkem vaeva nägema. Kindlasti tuleks ära kasutada viimaseid võimalusi värskes õhus sportimiseks, sest sealt saab kõige rohkem energialaenguid! Kaunist algavat kuldset sügist!