Uus kaunis TV3-me ilmatüdruk Janne Ilumets ei piirdu vaid teletööga ning on aktiivne mitmel rindel. “Töötan DejaVu Lounges ja driftikommentaatorina. Lisaks tegelen oma hobiautode taastamisega,” räägib kaunitar Ohmygossip.ee’le.

Millega tegelesite enne TV3-me ilmatüdrukuks saamist?
Eks ikka töö ja hobidega. Kõige selle samaga, millega praegugi tegelen, otseselt midagi pole muutunud oma tegemistes.

Kust tuli mõte hakata ilmatüdrukuks ja kas olete siiani rahul oma valikuga?
Otsest soovi polnud ja otsuski tuli ilma kindla mõtteta. Ma ei teadnud, et keegi üldse sel ajal otsis ilmatüdrukut. See amet tuli kaudselt ise minuni. Ma olen vägagi rahul. See tõi mu ellu vaheldust ja väikese muutuse.

Mida olete siiani ilmatüdruku ametist õppinud ja kogenud?

Õppinud ehk veidi diktsiooni. Usun, et hetkel ma veel ei saa täpselt aru, mida olen õppinud juurde, sest töötatud aeg on üpris lühike alles.

Mis raskusi tuleb ette ilmatüdruku töös?
Võib-olla see, et päevad pole vennad ja mõnikord (tänu minu diktsiooniapsudele) tuleb duubleid teha. Kuid kindlasti ma ei pea seda raskuseks.

Millega tegelete ilmatüdruku töö kõrvalt?
Töötan DejaVu Lounges ja driftikommentaatorina. Lisaks tegelen oma hobiautode taastamisega.

Kas uus amet on toonud ka tuntust tavaelus?
Siiamaani küll mitte. Vähemalt pole täheldanud. Pigem siiski enda sõbrad/tuttavad avastavad.

Kuidas kirjeldaksite ennast paari lausega?
Energiline ja hüperaktiivne. Ja kindlasti täielik optimist. Ma ei usu võimatutesse tegudesse ja asjadesse vaid inimesed on teinekord lihtsalt saamatud.

Millised on tuleviku unistused?
Väga hea küsimus. Kui ma vaid oskaks öelda. Ma ei oska väga unistada, kuna usun, et kõik mida tahad seda ka saad. Aga mida ma tahan tulevikult – raske öelda. Üks hetk oleks ikka tore elada oma majas, olla abielus ja paar-kolm last. Selline väike „American dream”. No ega selle kõige juurde käib ka paar väikest ettevõtet mille asutamisega läheb veel paar aastat ilmselt. Aga mis siin ikka heietada, eks paistab mis tuleb. Ja tuleb see mis tulema peab.

Kuidas hoiate end vormis ja millised on teie ilurituaalid?
Vormi hoidmise koha pealt mul probleeme ei ole, söön ükskõik mida ja siis kui tahan. Meiki kasutan minimaalselt. Soovitan rõhutada pigem loomulikkust.

Kas teie süda on vaba või hõivatud?
Vaba vaid ühele, hõivatud kõigile teistele.

Mida sooviksite öelda Eesti inimestele?
Pigem soovin soovida palju väljakutseid. Inimesed võiksid proovida nädal aega nii, et igakord, kui hommikul voodist tõused tekitad kasvõi vägisi omale naeratuse näole ja lähed peegli ette ja ütled midagi ilusat endale. Ja nii teed veel terve päeva jooksul paar korda. Lisaks ürita hoida terve päev naeratust näol, isegi siis kui tuju halb. Ma usun et 95% neist, kes proovivad selle järgi, on see nädal tavapärasest positiivsem.