Los Angeleses elav lauljatar Janne Saar rääbib Buduaari rubriigis “Pihitool”, et tema elu piinlikuim hetk oli, kui lind talle kohtingul pähe kakas. “Olin ühel kohtingul ja lind sittus mulle pähe. See oli päris naljakas. Õnneks mu kaaslane suhtus sellesse huumoriga ja olen kuulnud, et see pidi rikkust tooma.”

Kui sa saaksid olla üheks päevaks nähtamatu, siis mida sa ette võtaksid?
Ma läheksin erinevatesse stuudiotesse ja vaataksin ning kuulaksin kuidas top 10 artistid muusikat teevad.

Mis on olnud sinu elu kõige piinlikum hetk?
Olin ühel kohtingul ja lind sittus mulle pähe. See oli päris naljakas. Õnneks mu kaaslane suhtus sellesse huumoriga ja olen kuulnud, et see pidi rikkust tooma.

Millal, mida ja kellele sa viimati valetasid?
Olin kutsutud ühele kontserdile ja olin nii väsinud, et ei jõudnud minna. Mõtlesin välja vabanduse, mis oli kutsujale rohkem vastuvõetav kui see, et olen väsinud ja ei jõua.

Mis on see, mis sind enda juures kõige enam häirib? Mis meeldib?
Ma otsin iga päev oma võtmeid ja telefoni taga. Kunagi ei mäleta, kuhu ma need panen. Olen suhteliselt hajameelne ja see natuke häirib. Mulle meeldib, et olen positiivne ja proovin kõiges alati head näha.

Mis on kõige kallim asi, mille ostnud oled (peale auto ja maja)?

Autot ja maja mul veel ei ole. Ma arvan, et mu mikrofon, millega lindistan kõik vokaalid oma lugudele.

Kas tahaksid olla natuke rikkam või natuke ilusam?

Olen oma välimusega rahul ja ilu on üldse väga suhteline mõiste. Minu jaoks tuleb ilu pigem seestpoolt ja selles suunas on alati arenguruumi. Muidugi oleks mul hea meel, kui oleks rohkem raha. Teeks palju huvitavaid projekte.

Loe edasi Buduaarist