“Selgeltnägijate tuleproovi” sattumist peab Alice juhuse tahteks. “Saatesse sattusin tänu huvitavale juhusele. Kohtusime ühel päeval juhuslikult Kanal 2 suhtekorraldaja Heili Klandorfiga, kes teab mu politseitausta ja ta ütles, et nad just otsivad „Selgeltnägijate tuleproovi“  taolise kogemusega inimest. Kuna pakkumine tundus huvitav, siis pikalt ei mõelnudki,” räägib Alice Gossip.ee-le saatesse sattumist.

Saates skeptikuna üles astuv Järvet usub, et mõnel saate osalisel võib erilisi võimeid isegi olla. “Ikka tuleb selliseid tundeid ette, ehk pigem siis küsimus milline meel on rohkem tundlikum või siiski juhuslikkuse printsiip ja sellele ju seletust ei ole. Noh on, aga siiski konkreetsete juhtumite puhul, arvan, et teoreetikud seda lahkama ei hakka.” Lemmikuid ta välja tuua aga ei soovi ning leiab, et saates on mitmeid värvikaid karaktereid. “Ma pigem olen nautinud karakterite värvikust, et sealt kedagi eriliselt välja tuua, oleks pisut ülekohtune. Ma imetlen kõigi võistlejate julgust ennast proovile panna ja mitte lasta end tugitoolikriitikutest häirida,” räägib Järvet Gossip.ee-le.

Uurisime ka, kas Järvetil on abiväge rõivaste valikul, sest saates on ta alati kena ja uhkelt sätitud. “Aitäh hea sõna eest. Rõivad valin ikka ise ja oma riidekapist. Stilisti mul ei ole, on mäng detailidega. Mõnel korral oleme saate grimmeerija Liisi Roht’ iga küll meigi ja rõivastuse kokku sobitamise teemal diskuteerinud.” Kaua aga Järvetil enne saadet kostüümide valimiseks kulub? “Kuna mul puudub igasugune teadmine selle kohta, milline on järgmine võtteplats, siis on riiete valik muutunud omamoodi põnevaks ettevõtmiseks ja hiljem on päris lahe vaadata, kuidas ja mis kujul võttekoht ja riietus omavahelist mängu mängivad ja kuidas haakuvad. Samas pean tunnistama, et tiimi toetus ja hoolimine julgete valikutega välja tulla, on minu jaoks väga oluline,” räägib Alice, kes igapäevaselt armastab hoopis teksaseid kanda.