Augustikuise ajakirja “Psühholoogia Sinule” esikaant ilustavad eri rahvuse, temperamendi ja tagatipuks veel pidevalt lahus olev ideaalne paar Tanja Mihhailova ja Mikk Saar, kes räägivad ajakirjale antud pikas intervjuus endast ja oma suhtest.

“Kui hakata endale sisendama, et seitsmes aasta või ükskõik missugune aasta on raske, siis nii ta ka läheb,” arvavad Tanja ja Mikk, kes lisavad: “Pigem ole rahulik, tegele oma asjaga ja küll siis ka kõik muu rööpas püsib.”

Suhtes rahulikum pool on venelannast Tanja, kes on Miku kõrval nagu vana rahu ise: “Kui me Mikuga tülitseme, siis olen mina see, kes jääb vait, kuid Mikuga ma ei saa päevade kaupa vaikida, sest ta piinab mind lihtsalt nii kaua kui ma rääkima hakkan.” Mikk hindab väga, et Tanja julgeb oma vigu tunnistada – enamik naisi seda ei tee.

Seevastu Mikk võib väga ootamamtult vihastada: “Kui mind mingi olukord või hetkeemotsioon närvi ajab, siis võivad asjad, mis mul parasjagu käes on, puruneda.” Nii ongi Miku kontol mõned katkised nõud, telefonid ja isegi sõremenukijäljed seintel, kuid inimese külge ta enda sõnul kätt ei pane.

“Me elame ise ja laseme ka teisel elada,” ütlevad noored lausa ühestsuust oma pika ja hea suhte saladuse. Temperamentne Mikk ja aus Tanja on üksteist edukalt tasakaalustanud juba seitse pikka aastat.