Kokaraamatu autori, saatejuhi ja kohvikupidajana tuntud Anni Arro rajab Solarise keskuse viimasele korrusele oma Tallinna esimese kohviku Komeet, mis pakub maitseelamusi, lummavat vanalinnavaadet ja kohta mõnusaks äraolemiseks keset linnasaginat.

Nädalapäevad pärast Solarise avamist keskuses uksed valla lööva kohviku Komeet juhi ja kontseptsiooni looja Anni Arro hinnangul on Tallinnas puudus hubastest kohvikutest, kus lihtsalt olla ning samal ajal midagi tõeliselt maitsvat kogeda. “Tahtsin luua rahuliku paigakese lihtsalt istumiseks ja mõnulemiseks, et kasvõi paar tundi linna südames kogu möllust eemal olla ning kohvi ja trühvli taga ajalehte lugeda,” rääkis Arro. Nii hakkab ka muust saginast veidi eemal ning n-ö omas rütmis kulgev Komeet külalisi võõrustama alles siis, kui Solarise avapidustused on veidi vaibunud.

Kohviku perenaise enda sõnul on kavas tuua Tallinnasse need mõnusad maitsed, mille poolest tema Haapsalu kohvikuid juba aastaid tuntakse. “Menüüs on värsked hooajatoidud ning Eesti toorainel põhinevad pirukad, saiakesed, koogid, volüümikad salatid ja ka üht-teist sooja,” sõnas Arro ning loetles uuest menüüst oma isiklike lemmikutena üles baklažaani-peedi-kitsejuustu kulebjaka, kiluvõileiva “kadunud munaga” ning suus sulava “Komeedi koogi”.

Oma esimese pealinna kohviku tegemistes ka ise igapäevaselt kaasa lööma hakkava Anni Arro sõnul saab mõne aja pärast kõiki hõrgutisi nautida ka kauni vanalinnavaate ja lummava haljastusega kohviku katuseterrassil, mille kütteseaded lubavad ka kevadise välikohvikute hooajaga varem alustada. “Kohviku loomisel just Solarise viimasele korrusele sai määravaks sealt avanev vapustav panoraamvaade Estonia teatrile, kirikutornidele, Toompeale ning isegi killukesele merele,” selgitas Arro.

Solarise keskuse tõenäoliselt kõige pretensioonitumasse kohvikusse Komeet mahub korraga einestama kuni 110 inimest. Lisaks taskukohastele hindadele on kohvikul plaanis mitmed päevapakkumised ning kohvikus kehtib ka Solarise kliendikaardi soodustus. Komeet on avatud iga päev kell 9-23 ning kohvikusse hakkab saama ka eraldi sissepääsu kaudu keskuse Eesti Panga poolselt küljelt.

Anni Arro on kokk ja saatejuht, kes on kogunud tuntust nii menuka Haapsalu “Müüriääre” kohviku looja kui oma maalähedase retseptiloomingu poolest. Anni Arro on välja andnud mitmeid kokandusalaseid teoseid – teiste seas populaarse  kaheosalise kokaraamatu “Sepamaa talu köök” ning Haapsalu kohvikutest ja nende ajaloost inspireeritud uurimusliku kogumiku “Haapsalu kohvikuid ja retsepte“. Anni Arro on olnud ka TV3 Eesti erinevaid paiku ja nende traditsioone tutvustava saatesarja “Meie annid” saatejuht.