“Suhtun iluoperatsioonidesse eitavalt eelkõige seetõttu, et inimesed võivad muutuda neist sõltuvaks ja näo sootuks ära rikkuda. Kui nina otsas on koeranael, siis loomulikult tuleb see eemaldada, aga kogu aeg ennast lõikuda, ma ei tea… Oleneb, kui edev inimene on, kuid lõpptulemus võib vahel olla kohutav,” räägib näitleja Eve Kivi Arterile.

“Ise pole ma ühtki ilulõikust läbi teinud, kortsud kaunistavad inimest. Inimene ei muutu ju vanemaks mitte ainult oma välimuselt, oma näost, ta vananeb nii meeltelt kui ka kehalt. Arvan, et eks keha “hoidmist” ole veel raskem ette võtta – võid ju näo ära lõikuda, aga kui “ülevalt” oled nelikümmend ja “alt” seitsekümmend, tekib piinlik olukord. Või siis hoopis vastupidi, “tagant gümnaasium ja eest muuseum”. Kui sulle ikka vahib vastu äratiritud ja viltune nägu, kes ei julge isegi naeratada ja kel on pidevalt näol kerge muie, mõjub see imelikult,” räägib Eve.

“Tõsi, kord taheti mindki operatsioonile ajada, et saaksin lõikusega pikendada oma ekraanil olekut, aga ei… Ma kardan igasuguseid lõikusi. Teisalt on loomulik, et näitlejad end n-ö järele aitavad, aga lasta end päriselt pidevalt lõikuda, see on idiootsus, täielik arulagedus.”