OHMYGOSSIP — Telekanal TV3 andis ametlikult teada, et “Su nägu kõlab tuttavalt” jätkub juba sel sügisel. “Suurepärane, et juba mõne kuu pärast algab see taas – kevadel rahva poolt vaimustusega vastu võetud teleshow, mis ühelt poolt garanteerib väga hea meelelahutuse sügisõhtutesse ning samas annab märkimisväärse panuse heategevusse,” ütles TV3 tegevjuht Priit Leito.

“Su nägu kõlab tuttavalt” produtsendi Kaupo Karelson’i kinnitusel tuleb saate teine hooaeg vähemalt sama haarav kui eelmine: “Oodata on säravaid etteasteid ja seda tänu uutele andekatele osalejatele,” lubab Karelson, lisades, et saatejuhina jätkab endiselt Mart Sander.

“Su nägu kõlab tuttavalt” oli Eesti 2013. aasta telekevade populaarseim teleprojekt, mida tipphetkedel jälgis üle 300 000 vaataja. Iga saate parim annetas 1000 eurot enda poolt valitud heategevusse, saate üldvõitja Evelin Võigemast aga 10 000 eurot koolikiusamise vastu võitlemiseks.

“Su nägu kõlab tuttavalt” põhineb teleformaadil “Your Face Sounds Familiar”, mis esmakordselt jõudis telepublikuni 2011. aastal Hispaanias ning on seejärel vaatajate südamed vallutanud ligi kahekümnes riigis.