Anne Arrak on üks nendest õnnelikest, kes on “Eesti otsib superstaari” saates edukalt edasi pürginud ja keda ka sellel pühapäeval saates näha saab. Noor superstaari kandidaat räägib Gossip.ee-le, et muusikat meeldib talle teha rohkem kui kuulata: “Veider on see, et ma ei armastagi niivõrd muusikat kuulata, kui seda ise teha. Ma ei ole see inimene, kes käib igal pool kõrvaklapid peas.”

Kui võrdleksite ennast mõne tuntud staari või staaridega, siis kellega sooviksite sarnaneda?
Mul ei tule praegu pähe ükski staar, kellega ma võiksin sarnaneda ja mul puudub ka konkreetne iidol, kelle jälegedes ma tahaksin astuda. Ma pigem üritaksin olla nii omanäoline kui võimalik.

Kui kaua olete muusikaga tegelenud? Kas teil on ka juba varasemaid võite muusika vallas?
Muusikaga olen ma tegelenud sellest ajast alates, kui vanemad mind pisikese põnnina laulustuudiosse panid. Selle aja jooksul olen ma vahelduva eduga laulnud paljude erinevate õpetajate juures ning omandanud mitmeid erinevaid stiile. Hetkel õpin Viljandi Kultuuriakadeemias jazzmuusika osakonnas. Olen osalenud erinevatel lauluvõistlustel ning võitnud ka auhinnalisi kohti.

Millist muusikat armastate kuulata? Millist muusikat on plaan ise tegema hakata?
Veider on see, et ma ei armastagi niivõrd muusikat kuulata, kui seda ise teha. Ma ei ole see inimene, kes käib igal pool kõrvaklapid peas. Mulle meeldib muusikat kuulata ainult teatud situatsioonides või meeleoludes. Väga hea aeg selleks on öösel, enne magama jäämist, siis tuleb magus uni. Mul ei ole ka oma lemmikmuusikastiili ega -artisti. Kuulan kõike, mis on hea. Ise tahaksin ma tulevikus hakata tegema Coldplay’le või U2’le sarnast muusikat ja tahaks ka proovida näiteks dnb muusikale vokaali laulda või mõnda muud põnevat projekti teha.

Kas olete ise juba mõne laulu sõnade või viisi autor?

Kahjuks ei ole veel jõudnud ise muusikat luua, olen vaid teinud paar aranžeeringut valmis lugudest.

Mis on teie unistus – kas unistate läbilöögist Eestis, läbilöögist Euroopas, läbilöögist maailmas? Milline on teie plaan ja strateegia oma soovide täideviimiseks?

Juba lapsest saadik on minu unistus olnud lauljaks saada. Loodan, et superstaari saade annab mulle selleks hea võimaluse. Kõigepealt tahaksin tuntuks saada Eestis ning kui see on saavutatud, võib hakata juba laiemalt mõtlema.

Kas teie muusikat või teie esituses kellegi teise laule saab näiteks youtube´ist kuulata?
Youtube’ ist praegu midagi muud peale superstaari klippide ei leia, aga mul on olemas oma kodukas myspace’ is, kus on üleval paar laulu.

Mis teeb teie meelest staarist tõelise staari? Kas tahate saada staariks, kes ei karda tähesära, annab julgelt intervjuusid, suhtleb meedia ja fännidega või soovite teha vaikselt muusikat endale, ehk anda välja plaadi, aga seda vaikselt, omaette, eestlaslikult?

Minu arvates on tõeline staar see, kes on ennast ise üles töötanud ja saavutanud tuntuse tänu heale lauluoskusele ja tugevale isiksusele, mitte tänu suurele promomisele. Tõeline staar peaks oskama ka live situatsioonis esineda, mitte ainult plaadi peal hästi kõlada. Kindlasti ei sooviks ma teha muusikat ainult omaette, vaid tahaksin seda jagada ka kõikide teistega.

Milline oleks teie unistustetiim, kes teie heaks töötab? Alates produtsentidest-manageridest kuni juuksuriteni välja.

Minu unistustetiim võiks koosneda inimestest, kes mind hästi tunnevad ning teavad, mis on minu jaoks kõige parem.