Vaatamata sellele, et Kim Kardashiani ja Kanye Westi tütar North West on vaid veidi üle kuu aja vana, on ta juba väga kuulus. Miljonid fännid ootavad kannatamatult, et vanemad tütrekest ka avalikkusele näitaksid, kuid siiani on väikest North Westi kiivalt peidus hoitud.

Kui Kimi ema Kris Jenneri käest küsiti saates “The Today Show”, et millal plaanib pere väikest ilmakodanikku maailmale näidata, vastas Kris, et fännid peavad lihtsalt ootama ja pere tegemistega pidevalt kursis olema. Ka ei välistanud ta võimalust, et avalikkus näeb North Westi esmakordselt Krisi uues jutusaates “Kris”, mis peaks Ameerikas lähipäevil esmakordselt eetrisse tulema, kirjutab ajakiri Hello!, vahendab Elu24.

Kim ja Kanye on saanud hulgaliselt ettepanekuid ka erinevatelt ajakirjadele, kes kõik sooviksid neilt nende tütre piltide esmast avaldamisõigust osta, kuid värsked vanemad ei ole veel otsustanud, kas nad üldse mõnele ajakirjale selle õiguse müüvad.

Kanye West on varasemalt sõnanud, et ta ei poolda mõtet, et tema tütar astuks ülesse Kardashianite seriaalis “Keeping Up With The Kardashians”. Ta on sõnanud: “See on minu beebi. See ei ole Ameerika beebi.”