Elina Kann, kes pikka aega Eesti meedias “Iglesiase-skandaalis” keerles on nüüdseks selle kõik selja taha jätnud. Särtsakas ja positiivne neiu nautis juba teist suve Ibiza mõnusid ning sügisel Eestisse naasedes värvis neiu oma blondid kiharad tumedaks ning lõi oma firma. Gossip.ee uuris Elina käest, kust pärines idee luua oma firma ning kuidas tal firma juhtimine edeneb.

Millal naasesite Eestisse?
Naasesin Eestisse septembri algul.

Kas olete Eesti eluga juba kohanenud, millega siin tegelete?
Kui nüüd päris aus olla, siis täiesti ära harjunud veel ei ole, siiamaani esineb öö- ja päeva režiimi häireid. Vaatamata sellele olen aga täide viinud oma väikese unistuse, nimelt avasin firma, mis tegeleb logistika ja ekspedeerimisega.

Millega firma täpsemalt tegleb ning kust pärineb firma loomise idee?
Firma kui ekspediitor, otsib interneti- või teiste ekspediitorite kaudu koormaid Euroopa Liidust ning sõlmib kauba vedamislepinguid teiste Eesti transpordifirmadega. Sellise idee olen saanud oma vanematelt, kes on logistika valdkonnas töötanud juba mitmeid aastaid. Kuna olen mitmeid kordi oma kätt proovinud abilisena, siis polnud mulle see ala üldsegi võõras ning tundsin juba ammu selle vastu huvi. Üheks suureks plussiks on ka muidugi hea keelte valdamine, mis võimaldab inimestega paremini suhelda.

Kuidas olete firma juhataja rolliga kohanenud/hakkama saanud?
Eks algul on muidugi raske juhataja tööga kohaneda ning üleüldse sellist vastutust kanda, kuid vajadusel on ema mind alati valmis aitama ning soovitusi andma.

Kas ja millal plaanite jälle välismaale minna?

Ei oskagi täpselt öelda, millal ma välismaale naasen, kuid see on mul kindlasti plaanis. Õnneks saan ma firma asjadega tegeleda ka väljaspool Eestit.

Olete vahetanud oma blondi juuksevärvi brüneti vastu, kas tegite seda, et Eestis olles teid ära ei tuntaks või tüdinesite lihtsalt blondist?

Hahahaha, kindlasti mitte selle esimese pärast. Ega ma end nüüd Madonnaks ka ei pea, et peaksin privaatsuse tagamiseks end kellegi eest varjama. Lihtsalt tahtsin vaheldust, ning tumedad juuksed on mulle alati väga meeldinud.

Kas olete vaba? Millised mehed üldse suudavad teie tähelepanu köita ja südame võita?

Olen vaba, kuid silmarõõm on mul olemas aga ei hakka selle koha pealt midagi ennustama, eks vaatab mis elu toob! Üldiselt vaatan ikka mehes kogu pilti, ei piisa üksnes kenast välimusest, vaid on tähtis ka sisemus. Trumpideks pean aga mehe naeratust ning enesekindlust. Eelkõige hindan ausust ja otsekohesust! Ei seedi aga libedakeelseid mehi, kelle sõnadel pole mingit väärtust!

[ot-gallery url=”gallery/iglesiase-elina-ehk-elina-kann-gossip-ee-le-%e2%80%9colen-t%c3%a4ide-viinud-oma-v%c3%a4ikese-unistuse-avasin-oma-firma%e2%80%9c”]