Esmalt Argentiina, nüüd Mehhiko — Siiri Sisaskil on käed-jalad tööd täis ning andekas lauljanna sirutab tiibu Ladina-Ameerika poole. “Suvi on juba osalt poolel teel, ma olen püüdnud lihtsalt natuke omaette olla. Kuid juuli lõpul sõidan Mehhikosse, seal on üks kontsert tulemas, ning augustis plaanin uue plaadi materjali kokku panna,” räägib muusik Ohmygossip.ee’le.

Siiri Sisask, kuidas on teil möödunud käesolev aasta siiani, mida põnevat olete teinud?
See aasta on siiani päris huvitav olnud, ja samas ka pingeline. Töö MTÜ Saagu Valgusega on olnud edenev ja palju väljakutseid esitav, väljakutseid ka enesele, et kuidas edasi ja mil viisil. Olen sel aastal ka reisida saanud, uut muusikat olen loonud, ja nüüd suvel olen keskendunud oma koduaias taimede teenindamisele.

Kas te olete ka uusi laule salvestanud ning ehk on teil plaanis ka uut plaat välja anda?
Jah, ma olen kaks uut laulu salvestanud, esimene neist sai loodud koostöös Peeter Volkonskiga ja kannab nime “Mis jääb meist järele”:

Teine laul on salvestatud ETV MI saate jaoks ning ei ole stuudios veel salvestatud, see kannab nime “Hetkeis muutuvad värvid” (vt. SIIT). Uusi laule olen kirjutanud päris mitu, praegusel suvisel ajal olengi lillede ja köögiviljade ilule ja kasvamisele kaasaaitamise kõrval ka oma muusikalise loominguga tegelenud.

Millised plaanid on veel suveks?
Suvi on juba osalt poolel teel, ma olen püüdnud lihtsalt natuke omaette olla. Kuid juuli lõpul sõidan Mehhikosse, seal on üks kontsert tulemas, ning augustis plaanin uue plaadi materjali kokku panna.

Milline on teie lemmiktoit ja kas teil on ka mõni hea enda poolt leiutatud toiduretsept?
Üldiselt ma püüan toituda tervislikult. Soovitan oma lapsepõlve lemmikvõileiba – must leib, sellele õhuke kiht võid, siis kuhjaga värsket tilli, sellele omakorda hapukoort, ja siis veidi lõpetuseks ka soola.

Milline on teie lemmikvärv ja kas te riietutue ka vastavalt sellele?

Hetkeis muutuvad värvid, kuid mulle üldiselt meeldivad soojad toonid, neist must on minu riietuses vist kõige enam esinev.

Kas te horoskoopidesse usute ja kas te ka ise koostate neid?

Ma olen lugenud vahel küll, vahepeal isegi lugesin iga päev, nö lõbuks ja pakkus huvi, aga enam mitte. Ma ei oska koostada horoskoope, ega ma vist ka kuigi tõsiselt neisse suhtu.

Milline on olnud viimaste aastate kõige põnevam või meeldejäävam seik-sündmus?
Reis Argentiinasse.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Mul on südamel palju asju, aga need nõuavad mul enesega tegelemist. Soovin kõigile väärtusliku aja leidmist, et veidi enesesse vaadata, mis sõge – sealt välja juurida, mis hea, sellega lasta rahu tunda.

 

Vaata lisaks:
Siiri Sisask sõidab Argentiinasse kontserte andma
“Maailmalõppu nüüd küll ei tule, aga oleks hea, kui tuleks parem maailm!” räägib Siiri Sisask Ohmygossip.ee’le ning kutsub kõiki üles heategudele. “Üldiselt kutsun kõiki üles aitama seal, kus on näha, et abi vajatakse. Nii loome omale ka ise sõbralikuma ühiskonna.”