Sel pühapäeval, 11.oktoobril, küpsetab Stereo Lounge’is koos Helen Mahmastoliga pannkooke kaunis poliitik Evelyn Sepp.

Päeva teemaks on sel päeval ujumine ning kõik sellega seonduv. Kõikide laste vahel loosib Evelyn välja oma kõige lemmikuma lasteraamatu ning kolm perepiletit ujulasse.

Lisaks esitleb Evelyn Sepp ka oma värsket raamatut. Alates esmaspäevast jõuab müügile uus huvitavate Eesti inimeste ajaveebide sissekannete põhjal kokku pandud raamatute sari. Evelyn Sepp on üks neist, kelle valitud kirjutised, mis ilmunud tema veebipäevikus nimega “Evelyn Sepa Sisering”, raamatukaante vahele on jõudnud. Lugeda saab Evelyni mõtetest nii meie sisepoliitika, Estonia katastroofi, koduvägivalla, majanduskriisi, Gruusia, kultuuri, kui ka paljudel muudel põnevatel ja olulistel teemadel. Blogiraamatuid hakkab ilmuma iga kuu. Lisaks Evelyn Sepa raamatule jõuavad esmaspäeval Rahva Raamatu, Apollo ja Raamatutrükikoja kauplustesse müügile ka Ken-Marti Vaheri ja Urmas Reinsalu mõtisklused ja sõnavõtud. Pühapäeval on Evelyn’i raamat ka Stereo Loungeis kohal kõigile uudistamiseks.

Stereo pannkoogipühapäevadest on saanud mõnus kogupere traditsioon. Igal pühapäeval küpsetab mõni avaliku elu persoon oma salanippe kasutades huvitavaid ja maitsvaid pannkooke, mis kõigile soovijaile tasuta. Kõik lapsed saavad kunstnik Meru juhendamisel joonistada ning jäädvustada paberile kõik kiisud, kutsud ja muud toredad mõtted, mis neile pähe tulevad. Stereo suurtel ekraanidel jooksevad aga terve päeva multikad.

Stereo Lounge’i pannkoogipühapäev algab kell 12:00.