Sel laupäeval, 10. oktoobril, alustavad Rulers Of The Deep duost tuntud Meelis Meri ehk DJ Cylon ning ürituste korraldaja Enar “Rakett” Essenson uue üritusega “3nurk” klubis Korter.

Meelis Meri sõnul on ta juba pikka aega oodanud võimalust teha täpselt selline üritus. „Kuna Eestis on klubisid vähe ning veelgi vähem on alternatiivsemaid klubisid, siis olen pidanud kaua aega ootama võimalust teha selline üritus, kus ma saan avaldada oma sügavamat ja tumedamat muusikamaitset. Eriti õnnelik olen ma selle üle et saan seda teha koos nii kogenud üritustekorraldajaga nagu Enar Essenson.” ütles Meri.

Meelis Meri on aktiivselt tegev nii duos Rulers of the Deep kui ka sooloartistina. Samuti ansamblites Holmes ning Tourette Quartette. Rääkides Meri muusikast tuleb võtta aeg maha ning natuke süveneda. Kuigi üldsusele on ta tuntud rohkem kui house-artist, siis tegelikult pole ta unustanud oma juuri, mis on tihedalt seotud ka näiteks jungle ning breakbeat muusikaga. Ning samal ajal võib ta kuulajale pakkuda ka märksa eksperimentaalsemat muusikat.

Enar “Rakett” Essenson on üritusi korraldanud juba viimased kümme aastat ning DJ tööd teinud veelgi kauem. Nimistusse kuuluvad lugematu arv seeriaüritusi nagu StereoÖÖ, Dub:Bug jms ning festivalid Plektrum ning Sun Dance Music Festival.

Klubi Korter uksed avatakse kell 23.00 ning piletid maksavad enne keskööd 75.- ning hiljem 100.-.

Eelpidu üritusele “3nurk” toimub Tallinna esimeses shotibaaris “NOORUS” aadressil Lai 10. Soojendades Nooruses eeskujulikult on võimalik saada üritusele tasuta sissepääs.

[ot-gallery url=”gallery/meelis-meri-ja-enar-%e2%80%9crakett%e2%80%9d-essenson-alustavad-uue-%c3%bcritusega-klubis-korter”]