Henna Peltonen (endise nimega Henna Tuominen) soovib saada ainueestkostet oma pojale lõhki läinud abielust Soome laulja Tauno ”Tauski” Peltonen’iga. “Ma olen olnud liiga sinisilmne ja naiivselt uskunud kõike mida inimesed ütlevad ja lubavad. Need vead on andnud mulle suure õppetunni,” räägib Soome avaliku elu tegelane, tantsija ning modell Henna Peltonen Iltalehtile.

Henna taotleb eksklusiivset eestkostet poeg Jake’ile. Küsimust arutatakse järgmisel kuul Pirkanmaa ringkonnakohtus. “Ma usun, et õiglus võidab. Ma olen Jake’i eest hoolitsenud kogu aja. Ta ei näinud oma isa kuus kuud.”

Kahe lapse, Jake’i ning 10-aastase tütre Jessica, ema räägib, et pühendub hetkel lastele ning on ära öelnud mitmeid reality-sarjades osalemiskutseid. Lisaks kulub aeg ettevalmistuseks ning trenniks järgmisel aastal toimuvaks Bikini Fitness meistrivõistlusteks ning NiceKone Dancers promootoritööks. “Ma olen mõistnud, et see ei ole väärt jagada ennast kõikjale. Minu lapsed on minu esimene prioriteet ja ma tahan keskenduda neile. Viimase paari aasta jooksul olen palju vaimselt ja spirituaalselt kasvanud. Olen tänulik kõigele, ka ebaõnnele, sest see on teinud mind tasakaalustatuks,” räägib Henna.

Henna ei soovi sukelduda ka uude suhtesse. “Olen leidnud hetkel tasakaalu oma elus ning olen praegu õnnelik. Tahan hoida seda tasakaalu. Jake annab mulle nii palju jõudu. Tema sünd on teinud imet. Mu lapsed on imelises vanuses ja ma tahan nautida iga hetke koos nendega.”

Vaata lisaks:
Tauno Peltonen ja Henna Tuominen oma suhte alguses..