Marcia Moody, Suurbritannia ajakirjanik ja õukonnaelu asjatundja, avaldas raamatu, milles kajastab prints Williami ja ta nüüdse abikaasa, Cambridge`i hertsoginna Catherine`i suhtekriisi 2007. aastal, mis oleks nad võinud alatiseks lahku viia, vahendab Elu24.

Printsi ja ta kallima Catherine “Kate” Middletoni halvenevast suhtest olid tabloidid siis kirjutanud juba pikka aega, alates sellest kui mõlemad õppisid Šotimaal St. Andrewsi ülikoolis, kirjutab The Sun.

Väidetavalt ei soovinud Kate olla pidevalt avalikkuse vaateväljas ning probleeme tekitas ka printsi kõva pidutsemine.  Kate lendas peale printsist lahku minemist koos emaga Dublinisse puhkama. Paari lahkuminekust ei oldud avalikult teatatud, kuid ühes Londoni ööklubis oli prints hüüdnud lauale hüpates, et ta on nüüd vaba. Kõmuajakirjanikud jõudsid selle jälile ning kirjutati, et Williamil ei ole enam pruuti.

2007. aasta sügisel lendasid nad puhkama Seišellidele, et oma suhte seisust selgust saada. Nende suhe hakkas uuesti soojenema ning Kate`ist sai uuesti ametlikult prints Williami kallim.

Vaata ka: