Endine Miss Tallinn ja Nexuse lauljatar ning tänane Tallinna Laste Turvakeskuse kommunikatsioonijuht Helen Randme räägib Gossip.ee-le, et shopata ta ei armasta. “Tegelikult mulle väga ei meeldi käia suurtes shoppingu keskustes. Mul tekib alati kohe tunne, et seal on liiga palju inimesi, palav, umbne ja õhku ei ole,” räägib Helen.

Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsute mahutada igasse päeva? Milliseid halbu harjumusi püüate välja juurida?
Katsun trenni jõuda 4 korda nädalas ja kui tahan eriti tubli olla siis jooksen 8-10km. Raamatut lugeda, aga selleks on tavaliselt aega alles nädalavahetusel. Hääleharjutusi teha ja uusi laule õppida. Ja kui vahepeal on käsil palju erinevaid projekte ühel ajal, siis püüan neis kõigis ikka aktiivne olla. Kunagi püüdsin teleka vaatamis harjumust minimaliseerida, aga nüüd õnneks jõuan pärast trenni alles nii hilja koju, et praktiliselt ei näegi. Et hetkel isegi ei oska öelda, mis võiks mu halb harjumus olla.

Milliste aksessuaaridega armastate oma isikupära rõhutada? Milliste brändide rõivaid eelistate? Kus teid kõige tõenäolisemalt shoppamas võib näha?
Erinevate aksessuaaridega – peamiselt osutavad selleks ehted, kas siis kaelas, kõrvas või käe ümber. Ei olegi kindlat eelistust brändide osas, see mis parasjagu meeldib selle ka ostan. Bränd ei ole minu puhul oluline. Ja tegelikult mulle väga ei meeldi käia suurtes shoppingu keskustes. Mul tekib alati kohe tunne, et seal on liiga palju inimesi, palav, umbne ja õhku ei ole. Lähen poodi ainult siis, kui mul tõesti midagi väga vaja on ja siis katsun ka sealt ruttu välja saada.

Mida te iial ei kannaks… Mis on kõige suuremad moeapsud, mis silma riivavad?

Mulle lihtsalt isiklikult ei meeldi ruudulised seelikud ja pintsakud, et neid ma tõenäoliselt iseendale kunagi selga ei pane, kui just mõne moedemmi raames stilisti poolt sokutatud pole. Ma arvan, et kui erinevad mustrid kokku panna, mis omavahel totaalselt ei sobi, riivavad kindlasti silma. Ja tegelikult saab nii paljusid kombinatsioone nimetada moeapsudeks, et see nimekiri läheks siin küll väga pikaks.

Kas parfüümi piserdate endale pigem palju või pigem vähe? On teil välja kujunenud oma lemmikparfüüm?
Arvan, et piserdan endale liiga vähe, kartuses, et äkki läheb liiga palju, sest see ka ei ole hea variant. Vahest kui keegi linnas mööda läheb ja suur lõhna pilv on ümber, siis ikka riivab nina ning vaatad lausa inimesele järele, et kes see nüüd siis on. Mul kunagi oli lemmikparfüüm Lancome “Miracle” aga suutsin ennast võõrandada sellest ja hetkel kasutan YSL “Babydoll” ning Dior “Addict”.

Kui palju olete nõus kulutama juuksurile? Oskate ehk soovitada mõnda tõeliselt head juuksurit? Kuidas koduselt oma juukseid hooldate?
Olen nõus nii palju kulutama kui palju läheb. Kuna mul on pikad juuksed, siis ega see väga odav lõbu ei ole. Kui mul oleks rohkem, mida kulutada, siis kindlasti käiksin tihedamini juuksuris, sest see on nii mõnus ja annab hea tunde terveks päevaks. Mul on oma kindel juuksur olnud juba viimased 8 aastat, Aleksandra Samuel (Valge Salong) ja tema ongi kõige parem. Koduselt tuleks teha kord nädalas süvaniisutavat maski, kasutada juukseid pehmendavaid ja ravivaid õlisid, oleneb muidugi mis konditsioonis juuksed on.

Kust saate positiivseid laenguid – mida soovitate teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks teie nö “heaolu” retsept?
Mina saan alati positiivse laengu trennist – ükskõik mis trennist, see viib mõtted mujale argipäevast. Hea tuju tekitavad korra linnast eemale sõidud ja hea raamatu lugemine. Ja hea tuju tekitavad veel mul väljas söömas käimine, eriti kui on selline koht, kus väga tihti ei käi ja mis on erilise tähendusega.