“Käesolev aasta on siiani möödunud edukalt. Lasin välja kaks singlit “7 roosi” ja “Noored oleme” ning just lõpetasin ka tuuritamise Põhja-Tallinnaga,” räägib Artjom Savitski Ohmygossip.ee’le.

Artjom Savitski, kuidas on möödunud teil käesolev aasta siiani, mida põnevat olete teinud?
Käesolev aasta on siiani möödunud edukalt. Lasin välja kaks singlit “7 roosi” ja “Noored oleme” ning just lõpetasin ka tuuritamise Põhja-Tallinnaga. Ülikoolis sain sessi ilusti tehtud ja järgmisel õppeaastal ootab mind 3. kursus TTÜ-s Telekommunikatsiooni erialal.

Kas te “Teeme ära” talgutest võtsite osa?
Ei võtnud osa.

Mida arvate Eurovisioonist, kuidas teile meedis Birgit Õigemeele esitatud laul “Et uus saaks alguse” ning kas te ise ka plaanite “Eesti laulul” osaleda, et Eurovisioonile pääseda?
Olen saatnud mitmeid kordi oma lugusid Eesti laulule, kuid siiani pole õnnestunud sinna pääseda. Birgit Õigemeel meeldib mulle lauljana – ta on väga hea laulja ning ta esitus eurovisioonil oli suurepärane. Kuid loo kohta olen ka varem rääkinud: minu jaoks on see igavavõitu.

Millised on plaanid lähemal ajal ja suveks üldisemalt ning kus veetsite Jaanipäeva?

Praegu just lõpetasin tuuritamise mööda Eestit Põhja-Tallinnaga ja nüüd valmistun rahvusvaheliseks laulukonkursiks, mis toimub selle aasta juulis Valgevenes.

Jaanipäeva veetsin koos perekonna, sõprade ja tüdruksõbraga erinevates maakodudes.

Tegelen lindistamisega kogu aeg ja sügisel on ka eeldatavasti oodata esimest plaati.

Kas teil pole olnud soovi näiteks poliitikuks saada?

Ei ole olnud siiani plaani poliitikuks astuda.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Sooviksin lihtsalt inimestele ilusaid ilmasid ja head tuju suveks.