“Kirjutan muusikat ja töötan erinevate produtsentide ja heliloojatega,” räägib äsja loo “Kilimanjaro” välja andnud Janne Saar Ohmygossip.ee’le elust Los Angeleses. Janne teab, et elu Los Angeleses pole muinusjutt, ent võimalusi on rohkem kui Eestis, muidugi juhul, kui nende eest maksta jõutakse: “Võimalused on siin linnas suuremad, aga you have to pay a price for it. Kerge ja muinasjutuline see kindlasti ei ole.”

Elate kõigi võimaluste maal Ameerikas. Kui kaua te tänaseks seal täpselt elanud olete? Kuidas läheb?
Elanud olen USAs umbes kaks aastat. Eelnevalt külastasin Californiat mitu korda. Läheb väga hästi.

Millega Ameerikas tegelete?

Kirjutan muusikat ja töötan erinevate produtsentide ja heliloojatega.

Ohmygossip’i kõrvu jõudis ka uudis, et teil ilmus taas uus lugu. Palun rääkige sellest lähemalt?
Jah, sain just valmis uue loo ja video “Kilimanjaro”. Mul on raske sellest loost rääkida, sest tulevad meelde kõik emotisoonid mida ma kogesin seda lugu kirjutades. Olin emotsionaalselt väga mustas kohas.

Kas elate endiselt koos Carola ja Kerliga? Rääkige palun natuke oma elust Hollywoodis!
Ma elan koos Carolaga ja Kerli elab meie lähedal. Me elame täiesti tavalist elu ainult teises maailma otsas. Samamoodi käime tüdrukutega lõunatamas või vahel kuskil väljas. Me oleme üsna aktiivsed inimesed nii, et armastame haikida ja yogat teha.

Kui tihti Ameerikas eestlasi kohtate? Kus? Keda?

Hollywoodis on päris palju eestlasi. Ükskord Carolaga rääkisime valgusfoori taga kõva häälega isiklikest asjadest ja siis meie kõrval olev noormees hakkas meiega eesti keeles rääkima. Selliseid asju tuleb ette küll.

See põhiline lugejaid huvitav küsimus… Janne, kas teie süda on vaba või olete end kellegiga sidunud?

Ma ei ole ennast kellegiga sidunud. LA-d kutsutakse murtud südamete linnaks, sest inimesed on keskendunud oma karjäärile ja hoiavad suhetest eemale.

Milline võiks/peaks olema mees, kellele oma südame kingite?
Kunagi olid mul hästi suured tingimused milline see õige inimene peaks olema. Praegu mõtlen, et kui on spirituaalne sügav armastav side siis see on piisav.

Kas elu Ameerikas on muinasjutt? Mis on selle muinasjutu ilusaim peatükk?

Inimesed arvavad, et elu siin on muinasjutt. Tegelikult see päris nii ei ole. Mulle tundub, et eestlastel on palju lähedasemad ja paremad suhted omavahel ja pered hoiavad rohkem kokku. LA-s on palju üksikuid ja ennast otsivaid hingi. Positiivne on see, et võimalused on siin linnas suuremad, aga you have to pay a price for it. Kerge ja muinasjutuline see kindlasti ei ole.

Ütelge palun ausalt, millest te unistate… Mis on see, mis teeks teid äärmuslikult õnnelikuks?
On palju asju millest ma unistan. Hetkel ühest saarest kuhu tahaksin väga tagasi minna. Unistan, et mul oleks oma kodu ja ,et saaksin võimalikult palju inimesi oma muusikaga puudutada.

Millised on teie plaanid suveks?
Mul hetkel kindlaid plaane pole. Paar päris lahedat sünnipäeva on tulekul ja tahaks Eestisse ka tulla.

Mis oleks need positiivsed ning toredad mõtted-soovid, mida sooviksite ka Ohmygossip.ee lugejatega jagada?

Ma soovin kõigile imeilusat suve. Loodan, et leiate aega iseenda jaoks ja saate sellel ilusal ajal puhata.