“Enam ei üllatu ega kurvasta millegi üle,” räägib Kodutunde produtsent Kristi Nilov Ohmygossip.ee’le. “Oleme selles rattas nii sees, et raske on midagi meenutada, kõik see on meie jaoks töö ja sellega kaasaskäiv meie jaoks tavaline.”

Kristi Nilov, mida põnevat meenutasite “Kodutunde” lõppenud hooajast. Mis üllatas, kurvastas, rõõmustas?
Oli pikk, raske ja külm hooaeg. Oleme selles rattas nii sees, et raske on midagi meenutada, kõik see on meie jaoks töö ja sellega kaasaskäiv meie jaoks tavaline. Enam ei üllatu ega kurvasta millegi üle.

Kuidas lahenesid probleemid ühe noore naisterahvaga keda abistamas käisite, aga kes teid pärast tuppa ei kutsunud?

Temaga ei ole veel lahendust, endiselt on tuvastamisel tema saates osalemise motiivid.

Millega tegelete praegu, kas järgmise hooaja tarvis salvestused juba käivad?

Jah, järgmise hooaja Kodutunded on salvestusel. Põhienergia lähebki Kodutunde ja Paradiisiaiadsalvestusele.

Kas uueks “Kodutunde” hooajaks on plaanitud ka mingeid uuendusi-muudatusi teha saate sisus näiteks?

Saate sisu jääb samaks, aidatakse raskustesse sattunud peresid, kes mingil põhjusel põlvili kukkunud.

Kas vahepeal on teile ka sponsoreid juurde tulnud ja kui suur summa on ette nähtud ühe pere aitamise tarvis?

Saatel on oma kindlad sponsorid paigas, kuid jah, eks nad pisut ka vahetuvad, sest ega ühelt firmalt ei saa ju aastast aastasse vaid välja võtta. Me ei saa arvestada kindlaid summasid perede peale, sest vajadused selguvad siiski kohapeal kuid jäävad vahemikku 10 000- 37 000 eurot.

Kui saladus pole, siis kui suur on teie palk produtsendina?

Küsimus on inetu ja isegi solvav, miks peaks inimesi huvitama teiste rahakotisisu? Ja kuna küsimus on alandavalt püstitatud, vastan, et alla miljoni!

Millised on teie plaanid suveks, kas aega puhata ka ikka on?

Ei ole puhkust, puhkan töö kõrvalt. Terve suve salvestame nii Kodutunnet kui ka Paradiisiaedasid.

Te toimetate ka saadet “Paradiisiaiad”. Rääkige palun sellest saadet pisut lähemalt, kes seal osalevad ja mida põnevat see saade pakub vaatajatele?
Jah, olen ka selle saate produtsent. Tegemist on aiandussaatega, kus reaalsete inimeste aiad tuunitakse üles ja luuakse neile oma Paradiisiaed. Kuna Eestis on aianduskultuur absoluutselt lapsekingades siis valgustame vaatajaid, et mida üldse on võimalik teha, anname palju ideid ja nõuandeid. Julgustame inimesi pöörduma spetsialisti poole, sest kui ikka pole endal seda visuaalset ettekujutust ja ilumeelt siis seda pole.

Meie aiakujundaja on Arnold Hannust, kes on absoluutne meister paradiisiaedade loomisel, see mida ta ühes aias suudab luua, on fenomenaalne, ta leiutab täiesti uusi aedu ja annab neile ise nimetused. Ta eksperimenteerib selliste asjadega, mis on reeglite vastane ja ei tohiks teoreetiliselt kokku sobida. Arnoldi teadmisi vahendab saatejuht Kairi Sester, kes suudab tavalisi ja amatöörlikke küsimusi esitada, just selliseid mis inimesi võiks huvitada.