Eile valiti Eesti kauneim naine, kelleks sai 23-aastane Helsingist pärit Kristina Karjalainen. Värske Miss Estonia 2013 on varem osalenud mitmetel rahvusvahelistel missivõistlustel ning on brändi “Ohmygossip Couture” modell ja reklaamnägu. Ohmygossip.ee räägib Kristinaga ilust, moest ning uurime, milliseid ettevalmistusi teeb kaunitar enne Miss Universum’ile sõitmist.

Palju õnne Miss Estonia 2013 tiitli puhul! Kuidas ennast tunnete, kuidas võitu tähistasite?
Aitäh, aitäh, aitäh! Tunne on uskumatu, olen niivõrd õnnelik. Siiani on raske uskuda, et mina võitsin. Täna hommikul ärgates oli korraks tunne, nagu oleks see kõik vaid ilus unenägu olnud. Minu võitu tähistasime koos teiste misside, kohtunike ning Valeri Kirsiga Tallinnas, seejärel sõitsin tagasi Helsingisse, kus mind ootas mu boyfriend ja pere. Ka kodus tegime väikese peo.

Milliseid ettevalmistusi hakkate Miss Universumiks tegema?

Kohe kindlasti hakkan korralikult keha treenima, muretsen kauni rahvusliku kleidi ning tahan endale ise bikiinid disainida. Mul on palju sponsoreid, olen väga õnnistatud!

Kuidas hoiate end vormis? On teil mõni tervise-nipp?

Mul ei ole tegelikult erilisi tervisenippe. Joon palju vett, trenni teen kolm korda nädalas. Nüüd on plaan 4-5 korda nädalas treenima hakata ning supertervislikult süüa.

Milline on teie menüü? Mida armastate süüa?
Usun, et mu eratreener Katarina Tunturi vihkab mu toidusedelit, sest ma mõnikord armastan kiirtoitu. Samuti meeldib mulle pizza. Dieete ei pea ma kunagi. Arvan, et elu on dieetideks liiga lühike, ma lihtsalt armastan toitu. Eriti juustu, ohh, ma armastan juustu! Aga nüüd, kui ma lähen maailma suurimale iludusvõistlusele on sellel lõpp. Ma armastan Miss Universumit rohkem kui toitu! Hakkan kõvasti treenima.

Milliseid on teie lemmikud juukse- ja nahahooldustooted?

Meeldivad Goldwell’i juuksevärvid, shampoonid ja balsam. Usun, et need on parimad. Pärast nende kasutamist on mul alati väga säravad ja terve väljanägemisega juuksed. Rääkides näo- ja kehahooldustoodetest, siis ei saa ma üle ega ümber Nora Bode toodetest. Nad teevad naha väljanägemise ning tunde imeliseks.

Mis on teie lemmikparfüüm?
Lancôm Hypnôse, väga värskendav ning läbi aegade parim!

Kaua aega kulutate tavaliselt hommikuseks meigiks ning riietumiseks?

Oleneb hommikust, harilikult kolmekümnest minutist piisab. Ma ei lahku kunagi täiesti meikimata kodust, alati värvin vähemalt ripsmed ja tõmban pruuni silmatriibu – see päästab palju. Mulle meeldib teha lokke ning erinevaid soenguid.

Milline on teie stiil?
Armastan kõiksugu kleite ning ma ei kanna peaaegu kunagi teksaseid. Ma jälgin küll moodi aga ma ei ole kunagi moe ohver. Minu stiil tuleb seestpoolt ning kannan seda, mis hetkel õige tundub. Loomulikult kui lähen trance-muusika peole, siis riietun täiesti teistmoodi.

Mida kannate alati käekotis endaga kaasas?
Juukselakki, telefoni ning huuleläiget.

Mis on parim õpetus, mille olete saanud oma emalt?
Olen temalt palju õppinud. Ta on alati öelnud: “Ole tugev”, “Ole inteligentne”, “Naerata”, “Oota ja nõua elult parimat ja seda sa siis ka saad”,”Õpi oma vigadest ja läbikukkumistest”. Usun, et kõik need on väga vajalikud õpetused eluks.

Kas teil on õdesid, vendi?
Mul on poolvend isa poolt. Vend elab Tallinnas. Ausalt öeldes enamus sugulasi elab Tallinnas.

On teil eeskujusid, millised inimesed teile meeldivad?
Mulle meeldivad inimesed, kes suudavad naerda, kes suudavad näha häid asju elus, mitte ei hädalda mõtetute pisiasjade üle. Arvan, et inimene, kel on enesekindlust ning on optimistlik, on väga veetlev persoon. Minu vanaema on täpselt selline, ta on kindlasti mu eeskuju.

Millal teid taas Eestis näha saab?
Usun, et tõenäoliselt tulen Tallinnasse juba järgmisel nädalal. Mul on tarvis kohtuda Miss Esstonia tiimiga, et arutada mu missi-aasta ülesandeid. Ootan juba väga, et taas kodulinna tulla!


© Ohmygossip Couture
Modell: Kristina Karjalainen (Foto: Nikita Tikka; Make up: Kristina Peltonen; Soeng: Jani Marttinen/Revolution Hair; Top: Ohmygossip Couture “Scoop neck tank Classic”)

karjalainen-
© Ohmygossip Couture
Kristiina Karjalainen (Foto: Katja Väänänen/ Studio Adeleide; Make up: Kristina Peltonen; Top: Ohmygossip Couture “Scoop neck tank Classic”)

karjalainen4
© Ohmygossip Couture
Kristiina Karjalainen (Foto: Katja Väänänen/ Studio Adeleide; Make up: Kristina Peltonen; Top: Ohmygossip Couture “Scoop neck tank Classic”)

karjalainen5
© Ohmygossip Couture
Kristiina Karjalainen (Foto: Katja Väänänen/ Studio Adeleide; Make up: Kristina Peltonen; Top: Ohmygossip Couture “Scoop neck tank Classic”)

Loe lisaks:
Soomlanna Kristina Karjalainen pääses Miss Estonia 2013 finaali

Madli Vilsar Ohmygossip.ee’le: Uus Miss Estonia 2013 soomlanna Kristina Karjalainen ütles, et on alati hinges Eestis olnud