“Emotsioonidest niipalju, et väga ilusad tüdrukud olid kõik! Kõigil olid omad plussid ja miinused. Iga aasta on olnud missioon valida head inimest, ehk siis tüdukut, kellel on kõik positiivsed omadused olemas. Peale ilu peab olema veel hea süda, südikus ja tahtejõud,” räägib alati särav ning kaunis Miss Estonia 2011 Madli Vilsar Ohmygossip.ee’le tänasest Miss Estonia 2013 valimisest.

Miss Estonia 2011, Miss Universe Estonia 2011, Ohmygossip Couture reklaamnägu ning armastatud Eesti avaliku elu tegelane Madli Vilsar oli täna aukülaline Miss Estonia 2013 (EME 2013) valimistel — nimelt asendas Madli möödunud aastal missiks valitud Kätlin Valdmetsa, kes elab Hispaanias ning kahjuks Eestisse krooni üle andma ei saanud tulla. “Mina kroonisin täna uue Miss Estonia 2013 tüdruku, sest Kätlin elab Hispaanias. Tal ei olnud mõtet üheks päevaks Eestisse lennata.”

Madli on uue kroonipärijaga, soomlannast modelli Kristina Karjalainen‘iga rahul. “Võitja toonitas alati, et kuigi ta pidi noorena Eestist ära kolima, on ta alati olnud hinges Eestis. Ta on rohkem hingega Eesti asja juures kui paljud eestlased. Ta suutis väärikaks jääda igas olukorras ja isegi siis, kui olid nn. “igavad hetked”, ei näidanud ta seda välja ja alati naeratas — see on omadus, mida paljudel tüdrukutel ei ole. Oskus igas olukorras positiivne olla,” teab paljudel missivõistlustel karastunud ning edukalt Eestit esindanud Madli.

“Tal on olnud taga tugev elukool, mis on teda tugemavaks muutnud. Teda ei ole loorberitel kantud ja see aitab tal vastu pidada sellise kohustusega tegelemisel nagu seda on Miss Estonia tiitel,” usub Madli ning lisab, et see pole sugugi midagi uut, et riiki esindab tüdruk, kes reaalselt on elama asunud hoopis mujal. “Paljudes riikides üle maailma on see üsna tavaline, et tüdruk omab küll teatud riigi passi või ID kaarti aga ei ela seal. Näiteks isegi Miss Universe 2011 võitja tegelikult ei elanud Angoolas.”

Madli usub, et eestlastele oleks kindlasti meeldinud silmipimestavalt kaunis brünett, kes napilt teiseks jäi aga otsus on tehtud ning pole mõtet kommenteerida ka inimestel, kes näevad tüdrukuid vaid pildi pealt. Pilt on üks ning päris elu midagi muud, paneb Madli lugejate südamele.

“Ma leian, et kõik tüdrukud olid teenitult top kolmes. Ja ma ei nõustu kindlasti juba Facebookis leviva jutuga, et ei ole ilusad tüdrukud. Nemad näevad ainult pilti aga mitte tüdrukut ise. Ei ole tähtis olla vaid ilus pildi peal, peab omama täiskomplekti. Teise koha saanud tüdruk oli piltilus ja ilmselt paljud inimesed oleks tahtnud tema võitu. Ta oleks samuti seda kohta väärinud, aga alati ei võida kõige ilusam. Ainult ilu ei mängi rolli. Võitja oli samuti ilus ja kolmas koht ka ja kui kõik on omamoodi ilusad, hakkavad mängima rolli teised tegurid. Nt tema olek ja kõnemaneer, käitumine ja küsimustele vastamise oskus jne.” räägib Madli Ohmygossip.ee’le.

“Ka kolmanda koha tüdruk oli samuti väga ilus ja treenitud, ning tal oli armas isiksus, aga kuidagi tuli ju valida ja zürii tegi seekord sellise otsuse,” avaldab Madli ning ütleb et nii kaunite naiste ja sellise situatsiooni juures õige otsuse tegemine polegi sugugi lihtne.

Uurime Madlilt ka seda, kas missikarussellil ilma tegev naine pole ise soovinud Hr. Valeri Kirsi poolt müüdavaid kaubamärke ära osta. “Kui oleks võimalus ise seda liini ajada, siis ma oleks seda nõus kaaluma. Ideed ja lahedused oleks olemas, kuidas seda tuhast tõsta,” räägib Madli.

Aga kas Madli oleks lisaks ideele ja lahendusele nõus ka kaubamärgi eest maksma?  “Raha on läbirääkimiste küsimus, paljud on seda kaubamärki osta tahtnud aga ta (Valeri Kirss -toim.) ei ole nõus olnud, sest kui organiseeriksid mingi suvalised mehed, siis seda ta ei tahaks.”

Loe lisaks:
Soomlanna Kristina Karjalainen pääses Miss Estonia 2013 finaali
Härra Valeri Kirss valib taas Eestile missi. Juba homme, kolmapäeval 12. juunil, selgub Miss Estonia 2013. Auväärsele tiitlile kandideeris tänavu 21 tüdrukut, kellest kolm on nüüdseks finaalis, üks nendest Soomest pärit miss ja Ohmygossip Couture’i modell Kristina Karjalainen.

madli facebook
Miss Estonia 2011 Madli Vilsar ( Foto: © Ohmygossip Couture/ Ingrid Roose)

karjalainen-
© Ohmygossip Couture
Kristiina Karjalainen (Foto: Katja Väänänen/ Studio Adeleide; Make up: Kristina Peltonen; Top: Ohmygossip Couture “Scoop neck tank Classic”)

karjalainen4
© Ohmygossip Couture
Kristiina Karjalainen (Foto: Katja Väänänen/ Studio Adeleide; Make up: Kristina Peltonen; Top: Ohmygossip Couture “Scoop neck tank Classic”)

karjalainen5
© Ohmygossip Couture
Kristiina Karjalainen (Foto: Katja Väänänen/ Studio Adeleide; Make up: Kristina Peltonen; Top: Ohmygossip Couture “Scoop neck tank Classic”)