20aastane superstaariks pürgiv Anna Kutšinskaja on muusikaga kokku puutunud kogu elu. “Seitsme-aastaselt viis ema mind klassikalist klaverit õppima, hiljem võtsin laulutunde. Tõsisemalt hakkasin muusikaga tegelema alates 15-eluaastast. Olen võitnud klassikalise klaveri konkursse. Ka laulmises on mul olnud mõningaid võite, mis võib-olla ei ole suured, aga on kindlasti tähtsad,” räägib Anna Gossip.ee-le.

Kui võrdleksid ennast mõne tuntutd staari või staaridega, siis kellega sooviksid sarnaneda?
See periood on minu elus möödas, kui tahtsin mingi staari moodi olla. Näiteks tahtsin sarnaneda Toni Braxtoni või Whitey Houstoniga.

Kui kaua oled muusikaga tegelenud? Kas sul on ka juba varasemaid võite muusika vallas?
Muusika on saatnud mind kogu elu. Seitsme-aastaselt viis ema mind klassikalist klaverit õppima, hiljem võtsin laulutunde. Tõsisemalt hakkasin muusikaga tegelema alates 15-eluaastast. Olen võitnud klassikalise klaveri konkursse. Ka laulmises on mul olnud mõningaid võite, mis võib-olla ei ole suured, aga on kindlasti tähtsad.

Millist muusikat armastad kuulata? Milist muusikat on plaan ise tegema hakata?
Minu muusikaline maitse on väga lai. Põhiline, et laulus oleks sõnum ja energia. Kui mul on vaja tuju tõsta ja laadida ennast positiivsusega, siis kuulan mustanahalisi lauljaid, sest see energia, mida nad kuulajateni viivad on tohutult suur. Nendelt on ka palju, mida õppida: Chaka Khan, Nnenna Freelon, Aretha Franklin, Dianne Reeves jpt. Oma kindlat stiili ma pole veel leidud. Hetkel käib katsetamise periood.

Kas oled ise juba mõne laulu sõnade või viisi autor?
Jah, olen. Minul on päris mittu enda lugu, mida ma aeg ajalt uuendan. Praegu on nad veel paberil, aga kindlasti tulevikus on plaanis need arranžeerida ja ka lindistada.

Mis on sinu unistus – kas unistad läbilöögist Eestis, läbilöögist Euroopas, läbilöögist maailmas? Milline on sinu plaan ja strateegia oma soovide täideviimiseks?
Omaette vaikselt ma muidugi unistan soolokontserditest tuhandetele inimestele kusagil suurel staadionil USA’ s. Minu plaan? Ma võtan vastu kõik pakkumised, mida praegu saan – olen valmis väljakutseteks. Ma ei ütle endale ega teistele EI, sest JAH viib edasi. Aga esialgu üritan siin Eestis läbi lüüa.

Kas sinu muusikat või sinu esituses kellegi teise laule saab näiteks youtube´ist kuulata?
Sõbrad nõuavad, et paneksin oma salvestused kuhugi internetti ülesse. Aga ma teen seda ainult siis, ku ma enda poolt soovitud kvaliteedini jõuan.

Mis teeb sinu meelest staarist tõelise staari? Kas tahad saada staariks, kes ei karda tähesära, annab julgelt intervjuusid, suhtleb meedia ja fännidega või soovid teha vaikselt muusikat endale, ehk anda välja plaadi, aga seda vaikselt, omaette, eestlaslikult?

Ma olen kindlel, et Staari elu ei ole nii ilus ja lihtne, kui meile tundub. Tähesära ja intervjuud on väike osa sellest meeletust elust. Sa võid olla andekas, aga ainult sellest ei piisa. STAAR = 10% andekust + 90% töökust. Tõeline staar peab olema valmis kõigeks. Eelkõige ohverdama end oma unistuste elluviimiseks.

Ja kui sa teed seda kõike siiralt, armastusega, siis sa saad palju rohkem vastu. Sa saad sinu fännidelt energiat, mis viib edasi. Tõeline Staar – isikupära, siirus, ehtsus, karisma, vastupidavus, väsimatus, ego, külm närv, meeletu energia. Ma olen nendeks katseteks valmis!

Milline oleks sinu unistustetiim, kes sinu heaks töötab? Alates produtsentidest-manageridest kuni juuksuriteni välja?

Lisaks produtsentidele-manageritele, juuksuritele ja kosmeetikutele võiks kindlasti massöör olla (naerdes- toim.)


“Eesti otsib superstaari” esimene stuudiovoor algab TV3 eetris täna kell 20.00.

Stuudios hakkavad täna võistlema: Getter Jaani, Anne Arrak, Sabrina Abdullajeva, Birgit Varjun, Maria Alanurme, Elina Netšajeva, Kene Vernik, Liisa Orav, Kristiina Freimane, Kerli Kivilaan, Eliisa Kõiv, Anna Kutšinskaja ja Liina Uibo