Kaunis ning ettevõtlik Ines Karu-Salo elab juba mõnda aega Inglismaal ning reisib seoses tööga tihedalt Eesti ning Baltikumi vahet. Nüüd tuli kaunitar Eestisse magistrantuuri lõpetama.

“Tulin kodumaale magistrantuuri lõpetama, õpituba juhendama ja tantsustuudio kontserti korraldama,” räägib Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le.  “Elan UK´s või Eestis, sõidan töö tõttu UK ja Baltikumi vahet. Töötan ikka pühendatult ning juba 8.ndat aastat Mothercare ja ELC Baltikumi turundusjuhi ja juhatuse liikmena. Lisaks vean INESDANCE tantsustuudio tegevust.”

Uurisime, mida peab töökas naine oma elu põnevaimateks seikadeks ning Ines tõi ühe väljakutsena välja õppimise: “Elu paneb ikka ja jälle proovile. Hetkel pakub suurt põnevust just äsja valminud ja kaitstud magistritöö “The Effect of Universal Emotions on Customer Behaviour”. Olen lõputöö üle väga rõõmus, olles sellega väga pikalt ja tõsist vaeva näinud.”

Töö kõrvalt on Ines leidnud endale veel teisegi töö, mis on tegelikult väga pikka aega ka tema suurim hobi. Samuti on särtsakal naisel veel rida teisigi põnevaid hobisid, mis tema meeli köidab: “Olles koreograaf ja tantsija, siis see ongi minu peamiseks hobiks. Meeldib ka ekstreemsport, looduses lõdvestuda, kokata, lugeda, mood, reklaamikujundusi disainida, suusatada, koeraga jalutada, kirjutada jpm.”

Milliseks kujuneb aga Inese suvi? Nagu ühele edukale inimesele kombeks, käib see ikka tööga käsikäes. “Jätkan töörindel,” räägib Ines Ohmygossip.ee’le.