“Musta maagia alus on ohverdamine. Galojan ja Ojuland on partei poolt ohverdatud, et Reformierakonna käekäik läheks hästi (nad pole ainsad, keda partei ohverdas). Must maagia toimub nii, et kutsutakse välja jõud, vaimsel tasandil lüüakse pea maha. Ojulandi teisikul on juba pea maha võetud. Selle käigus jõud imeb Ojulandi hinge ehk loovuse tühjaks,” jutleb selgeltnägijate tuleproovis kätt proovinud end nõiaks nimetav Hannes Vanaküla Ohmygossip.ee’le.

Hannes Vanaküla, kuidas on teil möödunud käesolev aasta siiani, mida põnevat olete teinud?
Füüsiliselt on elu nii rutiinne, et pole mitte midagi huvitavat rääkida. Aga vaimselt ehitan ma uut meelt. Uus meel on väga oluline vidin, mille kaudu inimene maailma tunnetab. Uue meelega same me võtta kasutusele uued võimalused ja ressursid. Meil on tekkinud naljakas olukord, kus füüsiline pool areneb: ostame uusi mobiiltelefoni mudeleid, autod, arvutid jne täiustuvad, tekivad uued mudelid. Kuid millegipärast inimese meel on pärit ürgajast. See ürgaja meel paneb ka piiri teaduse arengule. Kuna see meel on “made in Estonia”, siis uuest meelest huvitatuid on väga vähe.

Kas te “Teeme ära” talgutest ka osa võtsite?

Ei, ma niikuinii enamus ajast tegelen heategevusega. Uuenduste tooja tee on alati raske. Ja me teame, et need kes toovad uuendusi, ei saa kunagi väärilist tasu. Alles pärast surma nähakse selliste inimeste väärtust aga siis ei saa oma töö vilju enam nautida.

Milline laul “Eesti laulul” võistelnutest oleks parema tulemuse Eurovisioonil saavutanud kui Birgit Õigemeele esitatud “Et uus saaks alguse”?
Ma ei ole süvenenud sellesse teemasse ja minu meelest sellel laulul polnud viga midagi.

Millal võiks Anna- Maria Galojan taas kodus Eestis olla ja rahus elada, kas teil on nägemust selle kohta?

Mitte niipea. Ta on ohverdatud ja teda aitaks ainult nõid, kes on üle mustast maagiast.

Millised plaanid on teil lähemal ajal ja suveks üldisemalt?

Füüsilisel tasandil korraldan arengumaagide suvise kokkutuleku, mis toimub 12.-14. juulil Vormsis. Osavõtumaks on 25 eurot (hinna sisse kuulub toidlustamine, kahjuks majutusvõimalust pole, tuleb tulla oma telgiga). Vaimsel tasandil plaanin musta maagia jõudusid maha nottida.

Kus te oma jaaniõhtu veedate ja mida põnevat plaanis on?

Ei tea veel jaaniõhtu kohta. Mina tähistan pööripäeva. Suvisel pööripäeval teeme me kingitusi. See on aeg, kus tuleb keskenduda teistele.

Kas te sügisel valimistel riigikokku ei kavatse kandideerida?

Esiteks tegin ma selle rituaali ükskord juba läbi. Sain 96 häält. Ja see on piisav fakt, et enam mitte sel teemal mõelda. Ma ei ole oodatud sinna maailma.

Kuna olete selgeltnägija, siis mida te oskate öelda Reformierakonnas toimuva ja Kristiina Ojulandi kohta?
Nüüd ma pean seletama teile asju pikemalt. Tänapäeva inimühiskond koosneb kuuest maailmast. Kahte nendest maailmadest võime kutsuda maagia maailmadeks. Räägitakse mustast ja valgest maagiast. Valge maagia on ususüsteemide alus, must maagia on ärimaailma alus. Musta maailma keskel on must päike. Sealt ka nimetus – must maagia.

Vahemärkusena: valge maagia teeb suuremaid sigadusi kui must maagia. Musta maagia alus on ohverdamine. Galojan ja Ojuland on partei poolt ohverdatud, et Reformierakonna käekäik läheks hästi (nad pole ainsad, keda partei ohverdas). Must maagia toimub nii, et kutsutakse välja jõud, vaimsel tasandil lüüakse pea maha. Ojulandi teisikul on juba pea maha võetud. Selle käigus jõud imeb Ojulandi hinge ehk loovuse tühjaks. Must maagia ongi ohverduste alus. Ja ohvri elu hakkab majanduslikult alla käima. Eluline näide on see, et enamus prükkareid on tegelikult ohverdatud inimesed.

NB: Minu teada olen Eestis ainuke, kes suudaks Galojani ja Ojulandi nahka päästa. Ka mind viidi ohvrialtarile “Nõidade tuleproovi“ ajal. Mul löödi pea maha. Aga läks natike kehvasti, jõud ei saanud mu hinge kätte. Tänaseks olen ma saanud endale uue titaankeha ja nüüd ma kütin ise neid jõudusid. Ühe jõu 191st olen ma juba maha löönud.

Muideks poliitiku naha päästmine on väga kallis lõbu. Galojani päästmine maksab 1000 eurot ja Ojulandi päästmine 10 000 eurot. Põhjenduseks, minu isiklikud kogemused poliitikutega on ainult negatiivsed. Nendest pole kunagi mingit kasu, ainult käkki keeravad. Poliitikud on tulnud tõeliste juhtide asemele. Ja ERANDITULT kõik poliitikud teevad oma karjääri musta maagia toel.

Nüüd ma tahaks anda teile ühe loogilise mõttekäigu. Ma olen nõid. Selle võime on mulle andnud loodus. Ja demokraatlikud hääletamised siin ei aita. Me ei saa otsustada, et teeme nüüd rahvahääletuse, võtame minult võimed ära ja anname Nastjale. See ei toimi. Või toome teise näite. Mõni inimene sünnib superhea lauluhäälega ja viisipidamisega. Me ei saa võtta tema annet ja anda kellelegi, kellele on elevant kõrva peale astunud. Nii on ka juhtidega. Juht on looduse poolt siia saadetud meid aitama, meie elu paremaks tegema. Siin ongi võti. Inimesed ei saa aru, et meie ei saa valida juhti. Juhtideks sünnitakse. Ja must maagia ongi see, mis tapab juhte ja upitab poliitikuid pukki. Seega iga poliitik on tegelikult isehakanud juht, kes on looduse seisukohast kurjategija. Ja see hind on lunastuse hind oma pattude eest.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Kahjuks pole mul ühtegi luukere kapis ja minu hing on pragudeta. See on ka põhjus, miks ohverdamise käigus jõud mind kätte ei saanud. Seega pole mul midagi südamel.