“Pean tunnistama, et mõnikord jälgin ma poliitikat keskmisest natukene suurema tähelepanuga, kuid hetkel ei ole mul endal küll pähe tulnud ennast sellega siduda. Öeldakse ju, et iga sepp jäägu ikka oma liistude juurde ning pooldan seda ütlust ka seekord. Eks aeg näitab, mis tulevik toob,” paljastab Marko Kiigajaan Ohmygossip.ee’le.

Marko Kiigajaan, kuidas on möödunud see aasta siiani?
Aasta algus on olnud endalegi üllatuseks päris sisukas ja tore. Olen palju töötanud hindekohtunikuna tantsuvõistlustel ning treenerikarjäär liigub tõusuteel, sest lapsed on saavutanud võistlustel tublisid tulemusi. Eriti õnnelik ja uhke tunne on mul kõige pisemate õpilaste üle, kes on saavutanud kõrgeid auhinnalisi kohti. Viimased paar kuud olen aktiivselt tegelenud enda loodud rannajalgpalli võistkonna Üksjalgväravale toetajate otsimisega eelseisvaks hooajaks. Tulemused on olnud edukad ning sel suvel ühinevad meie tublide tegemistega Paf, Port Artur ja Sportland, jätkavad ka suurtoetajad Eckeröline ja Kanal2. Lisaks olin vahepeal seotud ka telesaatega “Su nägu kõlab tuttavalt”, kus tuletasime meelde vanu häid hetki ning taaslavastasime Tanel Padari abiga “Partners in crime`i”. Seega on olnud kevadine periood igati tegus ja tihe.

Millised plaanid on teil lähemaks ajaks ja suveks?

Hetkel valmistumegi vaikselt eelseisvaks rannajalgpallihooajaks ning juba 8-ndal juunil saab liiga avapaugu. Veel enam, juba sellel laupäeval leiab trummi spordikeskuses aset esimene väliturnir. Soovitan soojalt kõigil, kel vähegi aega ja tahtmist, vaatama tulla.

Kas võtsite osa ka “Teeme ära” talgupäevast?

See ei ole minu jaoks erilise tähendusega päev. Pärnus kodus käies on seal tegemist kuhjaga, sest meil on küllaltki suur hoov ning seal on tööd väga palju. Eriti just kevadisel ajal. Seega pean mina oma talgud seal.

12. mail oli Emadepäev. Kuidas te selle päeva veetsite?
Kahjuks oli minu kallis ema sellel päeval Eestist eemal ja seega tuli seekord piirduda vaid telefonikõnega. Sellele vaatamata sain oma palavad õnnesoovid edukalt edasi anda.

Mida te Eurovisioonist arvate ja kas Birgit Õigemeele esituses laul “Et uus saaks alguse” teile meeldis?

Birgit oli minu arvates väga tubli ja sai esitusega hästi hakkama. See oli üks väheseid laule, kus olin toolile justkui naelutatud ning ei suutnud ennast isegi eriti liigutada. Jäin väga rahule ning soovin talle edaspidiseks palju edu ja õnne.

Kas teil on plaanis ka riigikogusse kandideerida ning kas te kuulute mõnda erakonda?

Pean tunnistama, et mõnikord jälgin ma poliitikat keskmisest natukene suurema tähelepanuga, kuid hetkel ei ole mul endal küll pähe tulnud ennast sellega siduda. Öeldakse ju, et iga sepp jäägu ikka oma liistude juurde ning pooldan seda ütlust ka seekord. Eks aeg näitab, mis
tulevik toob.