“See, mis mul südamel on ja millest olen püüdnud ka viimasel ajal igal pool märku anda on praeguse Eesti vilets majanduslik olukord, ebaõiglus ja olematud palgad! Näen, et midagi ei muutu ja nendest südamepeal olevate murede välja ütlemistest pole nagunii mingit kasu! Lugedes lehest kuidas kõrgemad ametnikud ja poliitikud valetavad ja varastavad ja see kõik on muutunud seaduslikuks tekib ainult ahastus hinge,” räägib Diana Klas Ohmygossip.ee’le.

Diana Klas, kuidas teil on siiani möödunud käesolev aasta, mida põnevat olete teinud ning kas olete ka sel aastal kirbuturul kauplemas olnud?
Aasta on möödunud töiselt ja üksluiselt! Olen pisut laulnud, pisut mänginud Komöödiateatri lavastuses Kala neljale. Põhilise aja olen aga töötanud Viru tänaval poes! Loomulikult olen ka sellel aastal Kirbuturul! Praegusel viletsal ajal on see lihtinimesele väga kasulik ja vajalik üritus! Kel vähe raha, see saab odavalt osta ja samas ka enda asjade eest pisut raha.

Birgit Õigemeele esituses “Et uus saaks alguse” pääses finaalsaatesse. Mida teie arvate Birgiti laulust ning kas teil endal pole olnud soovi “Eesti laulul” osaleda, et Eurovisioonil Eestit esindada?
Eurovisiooni ma üldiselt ei vaata, olen ülde vilets teleka vaataja, vaatan vaid uudiseid ja enda valikul dvd-sid. Aga Eesti laulu olen ikka igal aastal püüdnud ära kuulata ja ka sel aastal! Birgit oli tubli ja mul on hea meel ,et ta edasi pääses! Aga mis puutub minusse, siis esiteks olen ma juba vana ja teiseks ei pea ma ennast ka sel tasemel lauljaks, et esindada Eestit Eurovisioonil! Minu ampluaa on šansoonid ja romansid.

Kas võtsite osa ka “Teeme ära” talgutest?
Teeme ära talgupäeval kahjuks ei osalenud, olin muude asjatooimetustega hõivatud.

Kuidas teil möödus Emadepäev?
Emadepäeva tähistame iga aasta. Minu lapsed tegid mulle kingituse ja mina lastega koos omakorda tegin kingituse oma emale. Hommikul vara helistas mulle ka mu vanem poeg Tartust ja samuti õnnitlesid mind mu isa ja mu ema teine abikaasa! Emadepäev on ilus päev aga mina pean lugu endiselt ka naistepäevast, sest kõik naised ei saa emadeks aga on väärt meelespidamist!

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja suveks?
Suveplaanid on mul ka väga töised – ikka poes nagu ikka ja mõned esinemised ka. Tahaks ju väga ka kuskile reisida aga praegusel hetkel veel küll ainult unistan sellest!

Kas teil on ka midagi südamel, mida sooviksite ära öelda?
See, mis mul südamel on ja millest olen püüdnud ka viimasel ajal igal pool märku anda on praeguse Eesti vilets majanduslik oliukord, ebaõiglus ja olematud palgad!

Näen, et midagi ei muutu ja nendest südamepeal olevate murede välja ütlemistest pole nagunii mingit kasu! Lugedes lehest kuidas kõrgemad ametnikud ja poliitikud valetavad ja varastavad ja see kõik on muutunud seaduslikuks tekib ainult ahastus hinge.

Rahvas peab praeguses olukorras veel õnnelik olema, et neile veel üldse midagi makstakse! Ma ei imesta kui varsti öeldakse, et ole õnnelik, et sul töö olemas on aga raha sa selle eest küll ei saa!

Peab olema rõõmus, et võid hingata ja elada ja selle eest pole veel välja mõeldud näiteks elamise ja hingamise maksu! Absurd!

Aga meie valitsus peab olema õnnelik, et Eesti rahva näol on tegemist kannatliku ja suure taluvusega inimestega, kes seda jama üldse veel taluvad! Mõni teine, pisut temperamentsem rahvus, oleks juba ammu sellise kohtlemise peale alustanud vastuhakku!