“Emadepäeva lugusid tehes viis elu meid kokku väga toredate inimestega. Samas ka mõnede valusate lugudega. Üks mida kogesin on inimeste headus ja abivalmidus,” räägib saatejuht ning raadiohääl Kirsti Valdstein-Timmer Ohmygossip.ee’le.

Kirsti Timmer, mida põnevat meenutaksite sellest aastast siiani ja millised plaanid on teil lähemal ajal ja suveks? Teete TV3- e “Seitsmestele uudistele”  reportaaže emadest seoses Emadepäeva lähenemisega. Kuidas see reportaažide sari alguse sai, ehk räägite sellest lähemalt?
Selle aasta esimene pool ongi olnud suuresti seotud Emadepäeva puhul eetrisolevate lugude tegemisega. Esmalt otsisime persoone, keda ekraanile tuua, siis sõitsime Veiko Varesega mööda Eestit ja filmisime need lood üles, samal ajal oodates, et see lumi kord sulaks, aga mõned lood said ikka üpris lumised veel, kuigi tehtud kevadel.

Emadepäeva lugusid tehes viis elu meid kokku väga toredate inimestega. Samas ka mõnede valusate lugudega. Üks mida kogesin on inimeste headus ja abivalmidus. Kui panin Facebook’i teate, et otsime toredat suurpere, siis see kirjadelaviin mis minuni jõudis ja need toredad lood… kuidas inimesed tahavad aidata… see tegi südame soojaks. Samuti ka SOS Lastekülaga suhtlemine, ääretult meeldiv kogemus. Aitäh kõigile, kes meid selle töö juures aitasid.

Juba esmaspäeval istume taas autosse ja läheme vaatame läbi kaamera mis Eestimaal silma jääb. Mida me täpselt otsime ja miks, jäägu see veel saladuseks. Tööd on palju, mis sellest ekraanile jõuab, seda näitab aeg. Samuti olen igal laupäeval Sky Plus’is Naistekaga eetris ja vähemalt kaks korda kuus toimuvad ka Naisteka üritused erinevates Eestimaa ööklubides.

Kas olite seotud ka TV3me “Su nägu kõlab tuttavalt” menusaatega?
“Su nägu kõlab tuttavalt” saadet mina ei teinud. Elasin lihtsalt oma sõpradele 100% liselt kaasa. Mul oli au live’is kommenteerida saadet Delfis, sellega mu osalus ka piirdus. Pean seda saadet kõikide aegade parimaks meelelahutussaateks ja minu suur kummardus produktsioonifirmale Ruut.

Kas osalesite ka “Teeme ära” talgupäeval?

“Teeme ära” talgupäeval olin mina eetris, nagu igal laupäeval. Seega ei olnud kahjuks võimalik osaleda muudmoodi, kui pakkuda läbi raadioeetri seltskonda nendele tublidele talgulistele.

Milliseks kujuneb teil Emadepäev?

Emadepäeva veedan nii nagu tavaliselt, oma perega. Eks lapsed üllatavad mind ja mina omakorda oma ema. Nii on alati olnud.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Soovin kõikidele inimestele ilusat sooja suve, leidke aega puhata, rohkem naeratada ja elust rõõmu tunda. Elage nii, et silmad säraksid ja süda oleks rahul.