“Olen võistlusel nimega Miss Phodomodel of the Universe ja Miss 7 continents. Selle konkursi formaat on veidi teistmoodi kui suurvõistlustel. Korraldajad rõhuvad rohkem kvaliteedile kui kvantiteedile, ehk korraga ei võistle rohkem kui 30 tüdrukut, just sellel eesmärgil, et kõik saaksid tähelepanu ja hoolitsust,” räägib kaunis ja andekas missivõistlustel karastunud Miss Estonia, Miss Universe Estonia ning Ohmygossip Couture’i rahvusvaheliselt esindav Madli Vilsar Ohmygossip.ee’le.

Olete taaskord võistlemas mainekal rahvusvahelisel missivõistlustel, palun rääkige sellest lähemalt?
Seekord olen võistlusel nimega Miss Phodomodel of the Universe ja Miss 7 continents. Selle konkursi formaat on veidi teistmoodi kui sellistel suurvõistlustel. Korraldajad rõhuvad rohkem kvaliteedile kui kvantiteedile, ehk korraga ei võistle rohkem kui 30 tüdrukut, just sellel eesmärgil, et kõik saaksid tähelepanu ja hoolitsust. Kõik sellel aastal osalevad tüdrukud on käinud mitmetel rahvusahelistel võistlustel ja enamik sealt ka erinevate tiitlitega pärjatud – konkurents on tugev. Elame kõik koos 10 päeva 5 tärni all inclusive resort’is ja selle aja sees toimuvad erinevad pildistamised ja üritused. Samuti on hoolt kantud meelelahutuse eest ja jäetud aega ka vaba aega nautida.

Kas teil on sellel võistlusel ka tuttavaid missikandidaate varasematelt võistlustelt?

Läti ja Rootsi tüdrukud on koos varem võistlustel osalenud, minul varasematest võistlustest tuttavaid ei ole. Minu preaegune toakaaslane Miss Kanadaga on aga nii hea läbisaamine, nagu tunneks üksteist juba aastaid.

Kui heas võistlusvormis te ennast tunnete? Kui põhjalik oli teie tänavune ettevalmistus?

Tunnen, et seekord olen vaimselt rohkem valmistunud. Tüüpilised ettevalmistused ja riieterallid olid nagu ikka, samas just keskendusin rohkem vaimsele valmisolekule, millest Miss Universumil vajaka jäi.

Olete läbi aastate suutnud end kaunis vormis hoida. Millised on teie hea välimuse “märksõnad”?

Olen leidnud endale suuna, et seniks kuni vaim on värske ja meeleolu positiivne, tuleb ka füüsilise vormi hoidmine palju paremini välja. Kui kogu negatiivsus enda elust välja lülitada, hakkavad uksed ise avanema ja palju kergem on olla.

Milliseid ilunippe/ilutooteid kasutate ning julgete ka Ohmygossip.ee lugejatele soovitada?

Eks kõik naised juba teavad nagunii, mida tuleb teha, et värske olla… Õigesti toituda ja piisavalt füüsilist koormust saada, juua palju vett  jne. Aga mida paljud ei tea on see, kuidas foto peal suurepärane välja näha. Läbi aegade olen tõdenud, et üks tobedalt tähtis asi valida õige meik — eriti õige ja sinu ilu rõhutav jumestuskreem. Üldiselt sellele naised ei mõtle kui palju see võib fotot muuta. Meik ei ole selleks, et midagi varjata, vaid vastupidi. Õige meigiga on võimalik kõiki parimaid omadusi just rõhutada ja välja tuua. Õige meigipõhi tagab aga selle, et kõik omadused saaks välja joonistada korrektselt ja veatult. Tänapäeval ei ole sellel üldiselt enam nahale kahjulike omadusi ka ning isegi paksema koostisega jumestuskreemid lasevad nahal hingata.

Kuidas sattusite Miss Soome 2013 eriüritusele?

Käisime spetsiaalselt sponsoritele ja VIP külalistele korraldatud õhtusöögil, mis toimus Miss Soome 2013 raames.

Elasite mõnda aega Eestist eemal? Kas tänaseks olete lõplikult tagasi?

Kui naljakas see ka pole, siis enne Hollandisse minekut mainisin, et olen seal vaid pool aastat, seega tegelikult olen ma juba tükk aega tagasi ja tegelen Tallinna Ülikooli õpingute jätkamisega.

Kas pool aastat välismaal mõjutas kuidagi ka teie tänast elustiili?
Kui nüüd arvestada, et pool aastat elustiili muutis, siis saan öelda, et poes käsi ei ulatu enam kartuli poole. Kadus harjumus seda süüa.

Millised on teie plaanid suveks?

Suvel läheb ilmselt jälle suureks reisimiseks, nii perega kui ka töö raames. Samuti sooviks minna veel paarile võistlusele, kuhu kutsed on tulnud. Seega, eks paistab, mida lõpuks teha jõuab!