Selle suve suurürituse ?Rock Summer 25? esinejate nimekiri aina täieneb uute artistidega, kes lisavad värve festivalil üles astuvate muusikute kirjusse seltskonda.

Kui 27. veebruaril teatavaks tehtud nimede puhul võis aimata korraldajate taotlust tuua lavale ajaproovile vastu pidanud menuartiste Bryan Adamsi, John Lydoni, Zucchero, Sakari Kuosmaneni ning Ivo Linna ja In Spe näol, siis nüüd on loetellu lisandunud muu hulgas ka neid, kes teel tippu või kel aastaid vähem kui esimesel ?Rock Summeril? vanust.

Uued nimed on: bluusikitarristist imelaps, juba kolm albumit üllitada ja mitu Briti bluusiauhinda võita jõudnud Oli Brown Suurbritanniast. Hard rock-ansambel Buckcherry USAst, kelle laulja Josh Todd on Ameerika hard rock’i ja hevimetal-ajakirja Hit Parader 100 parima hevimetal-laulja listis. 70ndate progerokist ja ansambli Genesis loomingust inspiratsiooni saav The Watch Itaaliast. Elektroonilise muusika fännide jaoks lisandusid EDM-lavale DJ Caspa ja DJ Ed Rush Londonist.

Eestlastest lisavad vunki meie oma kitarrivirtuoos Toomas Vanem & The Limited Edition, progerokist ja rahvamuusikast innustuv Pantokraator ning multimees Vaiko Eplik koos bändiga.

Ülejäänud ja ülalpool nimetamata esinejad praeguses 23 artistist koosnevas loetelus on bluesrock-bänd Walking Papers USAst, ragga-punk-hevi-reggae-ska bänd Skindred ja elektroonilise muusika maailmas tuntutud DJ Andy C Suurbritanniast, Venemaa muusikafännide poolt aastatuhande parimaks tituleeritud ansambel Mumiy Troll Venemaalt, kunagise menuka pereansambli The Corrs üks õdedest Sharon Corr Iirimaalt ning noor ja andekas laulja, laululooja ja produtsent Aura Dione Taanist.

Eestlastest astuvad lavale Marya Roxx, Sinine, Dramamama ja Metsatöll. Aga see pole kaugeltki veel kõik, keda ja mida festival oma kuulajaile pakkuda tahab, ? läbirääkimised mitme nimeka artistiga käivad.

Kahepäevane festival ?Rock Summer 25? peetakse 15. ja 16. juunil Tallinna Lauluväljakul.

Festivali korraldab MTÜ Summeri Korraldamise Klubi.