OHMYGOSSIP — “Selgeltnägijate tuleproovis” kuulsust kogunud ameeriklane Veet Mano saabub mai keskel Tallinnasse. Mano elas ja õppis tuntud selgeltnägija Osho juures alates 1978. aastast. Täna on Mano Osho teraapiate korraldaja ja juhib selliseid seminare nagu töö emotsioonidega, südame (armastuse) avamine, suhted.

Tegeleb ka inimeste ravimisega, mille tulemused on positiivsed, samuti annab nõu lähedaste inimestega seotud probleemide puhul. Tallinna seminaride sisuks on töö energiaga, armastuse ja usalduse avamisega ning elu mõttest arusaamisega.

Seminaril on võimalik Manoga ka individuaalselt suhelda ja saada vastuseid ennast huvitatavatele küsimustele. Seda võimalust mõjutab kindlasti aga ajakava ning osalejate arv.

Toimumise ajad:
13. mai, 2013 kl. 19.00 – 23.00
15. mai. 2013 kl. 19.00 – 23.00

Seminarid on teineteisest erinevad, seega saab osaleda mõlemal. Toimub ka tõlge inglise keelest eesti keelde.

Veet Mano seminari piletid on müügil Piletilevis (SIIN). Piletit saab osta ka kohapeal sularaha eest, alates 40 min enne ürituse algust. Kohtade arvu piirab ruum.

ÜHE SEMINARI HIND ON 60€
KAHE SEMINARI HIND KOKKU 95€

Küsimused Veet Manole:
Mano palus nendel, kes soovivad temalt midagi küsida, panna eelnevalt oma küsimus kirja ja seminarile kaasa võtta. Kirja võiks panna esialgu ÜHE, enda jaoks kõige olulisema küsimuse/probleemi, et jääks võimalust ja aega ka teiste inimeste küsimustele vastamiseks. Samal põhjusel soovitame sõnastada oma küsimus/probleem maksimaalselt viiele reale, kasutades suurt A4 paberit, sest väikene paberitükk võib sagina sees kaotsi minna. Kogu see info on vaid soovijatele – loomulikult pole küsimine kohustuslik.

Lisainfo:
Palume kaasa võtta istepadjad, osaliselt on saalis ka toole.
Kestus 4 h
1 vaheaeg 10 min
Vanusepiirang 12 eluaastat, koos vanemaga
Ligipääs ratastooliga puudub.
Tegemist ei ole vabas õhus toimuva üritusega.
Pildistamine / filmimine ei ole lubatud!

Vaata ka:
Tuntud selgeltnägija Veet Mano tuleb Eestisse

TV3 neljapäevaõhtuse “Selgeltnägijate tuleproovi” üks tugevamaid võistlejaid Veet Mano on andnud nõusoleku Eestisse tulla.