Armastatud popstaarid ja tuntud kuulsad inimesed püüavad aina enam ja enam meedia vahendusel meie pilke. Kuidas nad püsivad noorena ja kui lihtne või raske see tegelikult on? Siin on lihtsad ilunipid kuulsuste igapäevaelust.

Siidpehmed padjad

See, mida enamik kuulsusi tundub teadvat ja tavaline inimene alles avastab, on teadmine, et kvaliteetsete padjapüüride ostmine ei ole raiskamine. Miks? Sest puuvill muudab su vanemaks! Need tillukesed unekortsud, mis pärast ärkamist peeglist vastu vaatavad, muutuvad lõpuks sügavamateks kortsudeks. Satiinist ja siidist padjapüürid ei aja nägu kortsu ning need mõjuvad suurepäraselt ka juustele. Nii et kui sa ei kavatse just kogu öö selili magada, on korralik padjapüür oma hinda väärt. Kena välimusega püürist ei piisa, see peab olema ka parimast materjalist.

Valge silmapliiats

Seda nippi kasutavad sageli supermodellid. Valge silmapliiats muudab silmad suuremaks ja annab neile helge ja tähelepaneliku ilme. Kuidas seda peale kanda? Et mitte kummituslik välja näha, tõmba joon ainult silma alumiste laugude sisenurkadesse ripsmete piirile – see annab silmadele avatud ja erksa ilme.

Jõhvikamahl

Punapäised kuulsused loputavad oma juuksed jõhvikamahlaga, sest see aitab juuksed säravamaks muuta ja värvitooni erksana hoida. Mõtle Nicole Kidmani peale!

Soovid huuli täidlasemaks muuta? Kasuta piparmündiekstrakti!

Huulesüst? Tänan, ei. Nagu teada, eelistavad mõned tuntud lauljad seda trikki valusale süstile. Piparmündiekstrakt on looduslik paisutaja, sest see laiendab veresooni ja annab sulle loomuliku, noorusliku ja vapustava väljanägemise. Lihtsalt tupsuta seda sõrmeotstega natuke huultele ja saadki nautida seksikaid lopsakaid huuli. See paneb huuled pisut surisema, nii tunned kohe, et see toimib.

Valgenda hambaid maasikatega

Oled sa kunagi imestanud, kuidas kuulsused suudavad oma naeratuse kogu aeg säravana hoida? Nagu teada, segavad mõned tippnäitlejannad maasikaid söögisoodaga (looduslik vahend valgendamiseks, mida leidub enamikus hambapastades) ja harjavad selle seguga vähemalt paar korda nädalas hambaid. Maasikate hooaeg on küll juba ammu möödas, kuid jäta see nipp meelde.

Noorendav näosprei

Taas üks supermodellide nipp, mis aitab mõnel 80ndate modellidel aasta aasta järel aina kenamad välja näha. Tegu on vee ja täispiima seguga, mida pihustatakse nahale. Nagu teada, olid Cleopatra ilu saladuseks piimavannid, kuid tänapäeval on see asendunud piima ja vee toonikuga. Nipp on selles, et kui spreid regulaarselt mitu korda päevas nahale pihustada, lukustab see nahas niiskuse ja aitab säravat jumet hoida.

 

Refereeritud artikli täisteksti loe Buduaar.ee’st